Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Over Ons

Schoonmakerzoeken.nl is een informatieplatform voor iedereen die op zoek is naar een schoonmaakhulp in huis. Op deze websites lees je veel bruikbare informatie over een huishoudelijke hulp. Daarnaast vind je hier informatie over verschillende schoonmaakplatformen waar je zelf een hulp kunt inhuren. Ook op lokaal niveau proberen wij gegevens te verstrekken van relevante schoonmaakbedrijven, zowel voor particulieren als voor bedrijven en kantoren.

Wie zijn wij?

In 2021 zijn wij gestart met Schoonmakerzoeken.nl omdat wij zelf op zoek waren naar een goede schoonmaker voor thuis. Het was in eerste instantie een hele zoektocht om te vinden hoe dit werkt, wat de wet- en regelgeving is en waar je allemaal terecht kunt. Er zijn veel websites beschikbaar, maar wij hadden geen idee wat een goede aanbieder is. Daarom hebben wij bedacht om deze website op te zetten met daarop alle relevante informatie over een schoonmaakhulp aan huis op 1 plek.

Contact en adres

Wil je contact met ons opnemen? Heb je een vraag, of een toevoeging? Neem dan gerust contact met ons op. Hieronder vind je onze gegevens:

Schoonmakerzoeken.nl
Dokter van Deenweg 162
8025BM, Zwolle
Info@schoonmakerzoeken.nl