Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker De Blesse

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in De Blesse? Meer en meer Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een professionele schoonmaker in De Blesse! Op onze schoonmaakwebsite verstrekken we nuttige tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Bovendien behandelen we bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we namen en adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al in te huren vanaf €12,70 per uur.

schoonmaker-zoeken-de-blesse

Een schoonmaakster in De Blesse vinden

Heb je een druk leven en creëer je graag wat extra tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een professionele schoonmaakster in De Blesse inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? We hebben wat tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Meestal zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Ook heb je allerlei online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in De Blesse zoeken

 1. Voer je adres in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die dichtbij wonen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de huishoudelijke hulp komt werken. Meestal is het iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Daarna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Je ziet nu meteen de gevonden huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs per uur, speciale werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een contactverzoek versturen naar meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. In het geval jouw aanmelding passend is voor de werknemer heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De werkster komt aan huis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is verstandig om dan aanwezig te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop samen een rondje door het huis en communiceer wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van enthousiaste schoonmaker is ingewikkeld. Gelukkig zijn er verschillende bemiddelaars die hiervoor specifiek service verlenen. Hier treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een account registreren en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls gaat de betaling via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Marktplaats.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Weststellingwerf.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht De Blesse

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in De Blesse

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het overzicht hieronder tonen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in De Blesse, inclusief glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Eveneens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Blesdijke, Gorredijk, Peperga en Steggerda.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaakster is er voor alle huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. In het volgende deel delen wij de meest gangbare schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen zemen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Opmaken van de bedden.
 • Kleding strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €13,10 per gewerkt uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schoon kantoor stimuleert de productiviteit en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verschillende dienstverleners in deze streek staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in De Blesse. Typische werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook grote taken zoals glasbewassing, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken reiniging van ventilatie of de dakgoten schoonmaken behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €22,50 en €33,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorger van scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, kantoren.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Friesland.
 • Tarieven: tussen +/- €21,50 en €34,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,50 tot €15,50 voor 1 uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over de werkzaamheden van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klussen die gedaan worden: afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, keuken reinigen. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals afwassen of de was doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Een groot deel van de huishoudens in De Blesse huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals het toilet schoonmaken, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, afstoffen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt aan de grootte van het huis, hoe netjes je bent, en de ervaring van de poetser.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaakhulp maakt aanspraak op een minimumloon plus 8% vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Vraag ook naar de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In bepaalde cases gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in De Blesse?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. DIt komt van pas voor de grote voorjaarsschoonmaak, of wanneer je je huis wilt verkopen. De hele woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De totale kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €250,00 tot €650,00.

Plaats een reactie