Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Peperga

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Peperga? Meer en meer huishoudens hebben behoefte aan extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen jou bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Peperga! Op schoonmakerzoeken.nl lees je nuttige tips en aanbevelingen voor een goede huishoudelijke hulp . Eveneens delen we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook vind je hier adresgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al beschikbaar vanaf €12,60 per uur.

schoonmaker-zoeken-peperga

Een schoonmaakster in Peperga gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je tijd investeren in de dingen die er echt toe doen? Een ervaren schoonmaakster in Peperga inhuren is dan een uitstekend idee. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: vraag na in jouw eigen netwerk. Dikwijls zijn er wel kennissen die op die manier wat bijverdienen. Of plaats een oproep op een lokale Facebook groep. Ook zijn er diverse handige platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het volgende gedeelte lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Peperga opzoeken

 1. Vul je postcode in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetshulp komt poetsen. Vaak is dit om de twee weken of wekelijks. Hierna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak gebruik van de filters zoals prijs, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. In het geval jouw aanvraag positief wordt ontvangen heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De hulp komt voor de eerste keer werken op het gekozen moment. Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Leid hem/haar even rond door de woning en vertel welke plekken extra aandacht nodig hebben. Deel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen zijn opgeslagen.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een ervaren schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Goed nieuws: er zijn verschillende vraag- en aanbodsites die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dergelijke platforms worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Doorgaans gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Weststellingwerf.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Peperga

Vind een professionele schoonmaakster in de gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Peperga

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? Hieronder check je gegevens van schoonmaakspecialisten in Peperga, aangevuld met glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Als alternatief kun je zoeken naar interieurverzorgers in De Blesse, Blesdijke, Steggerda en De Hoeve.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetser helpt jou graag met allerlei huishoudelijke klussen in jouw huishouden. In het volgende deel verstrekken we een lijst met klusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • De was strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Vind een poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €13,20 per 60 minuten.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor draagt bij aan het werkplezier en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Een groot aantal aanbieders in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Peperga. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, de kantine/pantry schoonmaken en toiletten schoonmaken. Ook intensieve taken zoals vensterbanken en ramen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of de dakgoten schoonmaken behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €24,00 en €30,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorging van productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, horeca en hotels, winkels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Friesland.
 • Prijzen: tussen +/- €20,50 en €31,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, tapijtreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent tussen de €12,50 tot zo’n €16,50 per gewerkt uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Meestal zijn er standaard werkzaamheden die uitgevoerd worden: dweilen, stofzuigen, afstoffen, ramen wassen, keuken reinigen. Indien gewenst kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals strijken of de planten water geven.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Veel gezinnen en families in Peperga hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is voldoende voor belangrijke taken zoals afstoffen, ramen lappen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, dweilen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren is afhankelijk van het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger maakt aanspraak op een minimumloon plus 8% vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Bekijk ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Soms loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Peperga?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Ideaal voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verbouwing/renovatie. De hele woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De eenmalige kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €325,00 tot €625,00.

Plaats een reactie