Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker De Hoeve

Wil je een schoonmaakhulp in De Hoeve? Meer en meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in De Hoeve! Op ons portaal ontdek je volop tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier een overzicht met populaire websites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook delen we adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al voor €13,40 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-de-hoeve

Een schoonmaakster in De Hoeve zoeken

Heb je een drukke baan en creëer je graag wat extra tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een bedreven schoonmaakster in De Hoeve inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: vraag na in jouw eigen netwerk. Soms blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook of Marktplaats. Daarnaast ontstaan er meer en meer praktische platforms voor het vinden van een werkster. Hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in De Hoeve inhuren

 1. Geef contactgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invullen van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden in jouw eigen regio.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser aan de slag gaat. Dit kan zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies vervolgens het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies de startdatum.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de geselecteerde huishoudelijke helpers. Sorteer op tarief, extra taken zoals een strijkservice en reviews.

 4. Aanvraag indienen

  Selecteer 1 of meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. In het geval jouw aanvraag passend is voor de werknemer heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetser komt op locatie langs op het gekozen moment. Ons advies is om dan ook thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Tip: loop samen een rondje door de woning en maak duidelijk wat jij belangrijk vindt. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen zijn opgeslagen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een goede schoonmaker kan complex zijn. Je kunt een beroep doen op handige webapplicaties die je hierbij kunnen ondersteunen. Online worden vraag en aanbod gebundeld. Je kan daar eenvoudig een profiel aanmaken en in contact komen met helpers in de regio. In veel gevallen wordt de betaling ook geregeld door het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Hulp.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Weststellingwerf.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht De Hoeve

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw wijk!

Regionale schoonmaakbedrijven in De Hoeve

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de tabel hieronder ontdek je adressen van schoonmaakspecialisten in De Hoeve, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Eveneens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Steggerda, Peperga, Vinkega en Boijl.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaker huur je in voor de meest gangbare karweitjes in en rondom huis. Bijgaand verstrekken we een overzicht met taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een goede poetshulp uit de regio al mogelijk vanaf €12,60 p/uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) heeft effect op een prettige werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende dienstverleners in de gemeente kunnen helpen met kantoorschoonmaak in De Hoeve. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het leegmaken van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of vloeronderhoud zijn vaak mogelijk. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarbij er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €20,00 en €35,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorging van productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, winkels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Friesland.
 • Onkosten: tussen ongeveer €21,00 en €31,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: vloeronderhoud, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,50 tot zo’n €19,75 per gewerkt uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat doet een poetser?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard schoonmaakklusjes die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, dweilen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Daarnaast kan je ook vragen voor extra klussen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de tuin doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Jonge gezinnen in De Hoeve kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als ramen lappen, dweilen, het toilet schoonmaken, afstoffen, stofzuigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren is afhankelijk van de grootte van het huis, samenstelling van jullie gezin en het werktempo.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetser ontvangt altijd het minimumloon met de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Zie ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In sommige gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in De Hoeve?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. DIt komt van pas voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De volledige woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De eenmalige kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €325,00 tot €700,00.

Plaats een reactie