Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Vinkega

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Vinkega? Steeds meer gezinnen maken gebruik van een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Vinkega! Op deze website verstrekken we concrete tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Ook bespreken we enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Afsluitend bekijk je hier ook contactgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Nu al vanaf €12,90 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-vinkega

Een schoonmaakster in Vinkega vinden

Heb je het erg druk en creëer je graag wat extra tijd voor familie en vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Vinkega inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Ons advies: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Meestal zijn er dames die op die manier wat bijverdienen. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Als laatste kan je gebruik maken van vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. In het stukje hieronder vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Vinkega inhuren

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die dichtbij wonen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetser komt werken. Je kunt meestal kiezen uit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Bepaal nu hoe lang de hulp moet komen en kies de startdatum.

 3. Vergelijk werksters

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als uurtarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Verzoek versturen

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of 2 schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Wanneer jouw uitnodiging geaccepteerd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De werkster zal bij je thuis komen op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is verstandig om dan aanwezig te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Tip: loop samen een rondje door de woning en benoem wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Je moet ook laten zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen liggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een enthousiaste schoonmaker is niet eenvoudig. Goed nieuws: er zijn speciale online bemiddelaarsdiensten die jou helpen zoeken. Online komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een eigen zoekprofiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Dikwijls gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Care.com: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Weststellingwerf.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Vinkega

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw omgeving!

Professionele schoonmaakbedrijven in Vinkega

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de bijgaande tabel check je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Vinkega, met ook partijen als glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in De Hoeve, Steggerda, Boijl en Noordwolde.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetser ondersteunt jou bij de meest voorkomende schoonmaakklusjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. Bijgaand verstrekken we enkele veel voorkomende schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Het wassen van de kleding.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) al mogelijk vanaf €12,80 per werkuur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schoon kantoor stimuleert productieve werknemers en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verscheidene aanbieders in deze streek staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Vinkega. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, het leegmaken van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensieve taken zoals ramen lappen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of dakreiniging behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €20,00 en €32,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is voordeliger dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorging van productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, horeca en hotels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Friesland.
 • Onkosten: tussen de €21,00 en €33,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: ventilatie reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,80 tot €19,25 op uurbasis. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard klusjes die uitgevoerd worden: stofzuigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, keuken reinigen, dweilen. Daarbij kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals de meubels schoonmaken of de tuin doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste woningen in Vinkega huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, ramen lappen, keuken reinigen, afstoffen, dweilen. Het precieze aantal uur dat nodig is is afhankelijk van het aantal vierkante meters, de gezinssamenstelling en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik betalen?

Een werkster hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In meer en meer situaties loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Vinkega?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Ideaal als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. Jouw woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten voor deze klus liggen gemiddeld genomen tussen de €325,00 tot €500,00.

Plaats een reactie