Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Vondelingenplaat

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Vondelingenplaat? Flink wat Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een goede schoonmaker in Vondelingenplaat! Op onze schoonmaakwebsite tref je praktische tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Verder bieden we een aantal sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook bieden wij gegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al in te huren vanaf €12,60 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-vondelingenplaat

Een schoonmaakster in Vondelingenplaat zoeken

Maak je niet graag schoon en houd je graag wat tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een bedreven schoonmaakster in Vondelingenplaat inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze adviezen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Soms zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Ten derde zijn er diverse schoonmaakplatforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Vondelingenplaat zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. Meestal is het 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Bepaal nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de actieve huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Aanvraag indienen

  Kies diverse schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Wanneer jouw aanmelding passend is voor de werknemer heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetshulp zal bij je thuis komen op de afgesproken datum. Het is verstandig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat alle kamers in het huis zien en communiceer wat jouw wensen en prioriteiten zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te pakken zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een geschikte schoonmaker is best lastig. Tegenwoordig zijn er gebruiksvriendelijke online zoekmachines die je hierbij helpen. Op deze portalen kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en in contact komen met helpers in de regio. Vaak gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Nationalehulpgids.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Rotterdam.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Vondelingenplaat

Vind een goede schoonmaakster in jouw regio!

Erkende schoonmaakbedrijven in Vondelingenplaat

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de tabel hieronder delen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Vondelingenplaat, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Ook kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Botlek Rotterdam, Europoort Rotterdam, Pernis Rotterdam en Hoogvliet Rotterdam.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetsvrouw huur je in voor de meest gangbare klussen in jouw huishouden. In het volgende deel bekijk je een overzicht met taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wassen en drogen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp uit de omgeving al beschikbaar vanaf €13,30 per werkuur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een netjes bijgehouden kantoor zorgt voor een prettige werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Allerlei schoonmaakondernemers die in de buurt gevestigd zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Vondelingenplaat. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, de kantine/pantry schoonmaken en toiletten schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals glazen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat inhoudt dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €21,00 en €33,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaak van horeca en hotels, scholen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kosten: tussen de €21,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: tapijtreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,50 tot zo’n €18,75 (uurtarief). Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard schoonmaakklusjes die gedaan worden: keuken reinigen, ramen wassen, afstoffen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Tevens kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals opruimen of het doen van de was.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Jonge gezinnen in Vondelingenplaat laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is in de praktijk genoeg voor bijvoorbeeld stofzuigen, dweilen, afstoffen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren hangt af van het aantal vierkante meters, samenstelling van jullie gezin en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaak assistent heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij jaarlijks vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Vondelingenplaat?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. DIt komt van pas voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verhuizing. Elke ruimte wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De eenmalige kosten liggen tussen de €275,00 tot €550,00.

Plaats een reactie