Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Schimmert

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Schimmert? Meer en meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Schimmert! Op dit platform lees je nuttige tips en tricks voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarnaast bespreken we een aantal sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Daarbij delen wij ook gegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al beschikbaar vanaf €12,90 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-schimmert

Een schoonmaakster in Schimmert inhuren

Heb je een drukke baan en spendeer je graag wat meer tijd aan familie, vrienden en hobby’s? Een vakkundige schoonmaakster in Schimmert inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties zijn er wel mensen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder ontstaan er meer en meer praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Schimmert inhuren

 1. Selecteer je adres

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Het platform toont dan enkel werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt poetsen. Populaire opties zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Bepaal nu het aantal schoonmaakuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak gebruik van de filters zoals uurtarief, speciale werkzaamheden en reviews.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar enkele schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Op het moment dat jouw verzoek beantwoord wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser zal bij je thuis komen op het gekozen moment. Het is handig om dan ook thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop samen een rondje door het huis en vertel wat jij belangrijk vindt. Je moet ook laten zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

In contact komen met een betrouwbare schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt gebruik maken van speciale websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Online kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Soms gaat de betaling via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Beekdaelen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Schimmert

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Schimmert

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? Hieronder vind je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Schimmert, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Ook kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Hulsberg, Walem, Berg en Terblijt en Wijlre.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De helper helpt jou graag met allerlei karweitjes in en rondom huis. In het gedeelte hieronder tref je een overzicht met klussen die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het legen van prullenbakken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleren wassen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Vind een poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €13,00 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schoon kantoor zorgt voor een fijne werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Een groot aantal schoonmakers in de omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Schimmert. Ze kunnen je ondersteunen bij het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het legen van de vuilnisbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook intensievere activiteiten zoals ramen zemen, gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €24,50 en €32,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, kantoren.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Limburg.
 • Prijzen: tussen gemiddeld €24,50 en €34,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, graffiti verwijderen.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,80 tot zo’n €15,50 op uurbasis. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal huishoudelijke taken die afgewerkt worden: dweilen, stofzuigen, afstoffen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Daarnaast kan de hulp extra klussen oppakken zoals koelkast schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Schimmert laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is ruim voldoende voor belangrijke taken zoals keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen, afstoffen, stofzuigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is is afhankelijk van het aantal ruimtes, het aantal bewoners en overige specifieke wensen.

Hoe gaat de betaling?

Een huishoudelijke hulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Vraag ook naar Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In sommige gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Schimmert?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. DIt komt van pas voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Jouw woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten voor deze klus liggen tussen de €200,00 tot €575,00.

Plaats een reactie