Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ootmarsum

Wil je een schoonmaakhulp in Ootmarsum? Meer en meer Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Ootmarsum! Op onze schoonmaakwebsite lees je volop tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Daarbij vergelijken wij enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met adresgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al in te huren vanaf €13,50 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-ootmarsum

Een schoonmaakster in Ootmarsum inhuren

Heb je een druk bestaan en spendeer je graag wat meer tijd aan familie, vrienden en hobby’s? Een professionele schoonmaakster in Ootmarsum inhuren kan dan de oplossing zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze suggesties: vraag eens rond in je eigen netwerk. In veel gevallen blijken er wel mensen te zijn die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ten derde kan je gebruik maken van online marktplaatsen voor het vinden van een werkster. In onderstaande paragraaf laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in Ootmarsum zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die dichtbij wonen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetser komt werken. Meestal is het elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Bepaal nu hoe lang de hulp moet komen en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Hierna bekijk je direct de diverse huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals uurtarief, ervaring en beoordelingen.

 4. Contact opnemen

  Selecteer 1 of 2 schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Wanneer jouw verzoek goedgekeurd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De werkster komt aan huis op het gekozen moment. Het is verstandig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en door te spreken wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en vertel wat voor jou van belang is. Deel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vergelijken van enthousiaste schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt natuurlijk gebruik maken van handige portalen die daarbij helpen. Op deze sites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Meestal gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Hulp.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Dinkelland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ootmarsum

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw wijk!

Lokale schoonmaakbedrijven in Ootmarsum

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de tabel hieronder vind je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Ootmarsum, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Tilligte, Lattrop-Breklenkamp, Bornerbroek en Hertme.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De hulp is er voor alle klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf check je een opsomming met schoonmaakklusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Het wassen van de kleding.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp (regionaal) al beschikbaar vanaf €12,70 per uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een netjes bijgehouden kantoor draagt bij aan het werkplezier en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Allerlei organisaties in de regio kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Ootmarsum. Ze dragen verantwoording voor bureaus en tafels afnemen, vloeren stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook grote klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatie schoonmaken of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarbij er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €20,00 en €32,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is voordeliger dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reinigen van scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, winkels, kantoren.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Overijssel.
 • Tarieven: tussen de €23,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: ventilatie reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,40 tot +/- €19,25 op uurbasis. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je bespreekt altijd vooraf welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de basis zijn er normale huishoudelijke taken die gedaan worden: dweilen, ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen. Daarnaast kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals houten vloer in de was zetten of de planten water geven.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Ootmarsum laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat biedt voldoende ruimte voor het hele takenpakket van ramen lappen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen. Het meest optimale aantal uren hulp is afhankelijk van de grootte van het huis, jouw leefstijl, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetshulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en 8% vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor meer informatie zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Ootmarsum?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Ideaal plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het volledige huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De eenmalige kosten liggen tussen de €300,00 tot €650,00.

Plaats een reactie