Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hertme

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Hertme? Flink wat Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Hertme! Op ons portaal bekijk je concrete tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarnaast vergelijken wij diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook bieden wij namen en adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al in te huren vanaf €12,80 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-hertme

Een schoonmaakster in Hertme inhuren

Heb je een druk leven en spendeer je graag wat meer tijd aan familie, vrienden en hobby’s? Een enthousiaste schoonmaakster in Hertme inhuren kan dan de oplossing zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Ons advies: vraag na in jouw eigen netwerk. Vaak zijn er studenten of vrouwen die een aantal uur per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens een lokale Facebook groep. Ten derde zijn er diverse online marktplaatsen waar je een werkster kunt vinden. In het gedeelte hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Hertme opzoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je krijgt dan alleen werksters te zien met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Stel pakket samen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser bij je thuis komt. Meestal is het eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Daarna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt specifiek zoeken op tarief, ervaring, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Offerteverzoek

  Kies een aantal schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Wanneer jouw aanmelding beantwoord wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetshulp zal bij je thuis komen op datum en tijdstip zoals besproken. We raden aan om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en door te spreken wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en communiceer wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Deel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn liggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een geschikte schoonmaker is best lastig. Je kunt een beroep doen op speciale websites die jou helpen zoeken. Op dit soort websites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en zoeken tussen de verschillende werksters. Vaak gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Advies: lees ook eens alles door over Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Borne.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hertme

Vind een goede schoonmaakster in jouw wijk!

Regionale schoonmaakbedrijven in Hertme

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de tabel hieronder check je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Hertme, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Bornerbroek, Ootmarsum, Zenderen en Harbrinkhoek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De helper staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen in en rondom jouw woning. In het volgende deel tref je een opsomming met klussen die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Strijken.
 • Kleren wassen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een goede poetshulp (plaatselijk) al beschikbaar vanaf €13,40 als uurtarief.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor draagt bij aan het werkplezier en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Meerdere schoonmakers in de gemeente bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Hertme. Ze dragen verantwoording voor bureaus en tafels afnemen, het legen van de vuilnisbakken en het reinigen van het sanitair. Ook de meer heavy zaken zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonmaken van zonnepanelen, reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de opties. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €21,00 en €31,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorger van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, horeca en hotels, kantoren, winkels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Overijssel.
 • Tarief: tussen +/- €20,50 en €30,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: tapijtreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, vloeronderhoud.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,50 tot wel €17,75 per uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat maakt een poetser schoon?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal taken die afgewerkt worden: afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, dweilen, ramen wassen. In aanvulling hierop kan je ook vragen voor extra klussen zoals afwassen of het doen van de was.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Hertme hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is voldoende tijd voor het uitvoeren van o.a. het toilet schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen, afstoffen, keuken reinigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt berekend a.d.h.v. de grootte van het huis, jouw leefstijl, en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp ontvangt altijd het minimumloon met de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Hertme?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Ideaal als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De hele woning wordt van top tot teen gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De tarieven zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €350,00 tot €600,00.

Plaats een reactie