Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Maasbracht

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Maasbracht? Steeds meer huishoudens ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen jou bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Maasbracht! Op ons portaal delen wij diverse tips en adviezen voor een goede huishoudelijke hulp . Bovendien bieden we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook delen we contactgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al in te huren vanaf €12,80 per uur.

schoonmaker-zoeken-maasbracht

Een schoonmaakster in Maasbracht gezocht

Houd je niet van schoonmaken en wil je jouw agenda vrij maken voor familie, vrienden en hobby’s? Een bedreven schoonmaakster in Maasbracht inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Soms zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Daarnaast heb je steeds meer handige platforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Maasbracht vergelijken

 1. Geef contactgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je ziet dan diverse werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetser aan huis komt. De keuze is vaak iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Selecteer nu het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Check en analyseer de gevonden huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals kosten, ervaring en beoordelingen.

 4. Offerteverzoek

  Selecteer een aantal schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Op het moment dat jouw aanmelding wederzijds passend is heb je een match.

 5. Kennismaking

  De hulp komt aan huis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is handig om dan ook thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en geef aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. Deel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Schoonmaakhulp platforms

Het vinden van een ijverige schoonmaker kan soms lastig zijn. Er bestaan verschillende Apps en websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Hier kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt snel en soms gratis een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Doorgaans gaat de betaling via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Klik eventueel direct door naar: Homeworks.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Care.com: Vind actieve helpers in de gemeente Maasgouw.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Maasbracht

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Maasbracht

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de tabel hieronder tref je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Maasbracht, met ook partijen als glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Posterholt, Vlodrop, Herten en Stramproy.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De werkster ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf tref je een lijst met schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen zemen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een uitstekende poetshulp uit de omgeving al in te huren vanaf €13,40 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een net en fris kantoor stimuleert productieve werknemers en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Allerlei schoonmaakondernemers in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Maasbracht. Typische werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, de kantine/pantry schoonmaken en het reinigen van het sanitair. Ook de meer heavy zaken zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen schoonmaken, het laten reinigen van de ventilatie of graffiti verwijdering kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €20,00 en €35,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Limburg.
 • Tarief: tussen +/- €20,50 en €33,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent tussen de €12,50 tot €15,50 voor 1 uur werken. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Meestal zijn er standaard huishoudelijke taken die opgepakt worden: stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, dweilen, ramen wassen. Indien gewenst kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals oven schoonmaken of de was doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Maasbracht hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is voldoende voor belangrijke taken zoals dweilen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, afstoffen, stofzuigen. Het exacte aantal uur per week is afhankelijk van de grootte van de woning, hoe netjes je bent, en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik betalen?

Een huishoudelijke hulp zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Zie ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In bepaalde cases betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Maasbracht?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. DIt komt van pas plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Je complete woning wordt helemaal ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De totale kosten liggen tussen de €200,00 tot €600,00.

Plaats een reactie