Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Herten

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Herten? Steeds meer mensen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij geven advies bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Herten! Op ons portaal bieden we duidelijke tips en adviezen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Bovendien vergelijken wij populaire websites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je bekijkt hier ook gegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al vanaf €13,40 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-herten

Een schoonmaakster in Herten inhuren

Heb je het erg druk en houd je graag wat tijd over voor familie en vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Herten inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? We hebben wat tips: vraag na in jouw eigen netwerk. In veel gevallen zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens een lokale Facebook groep. Verder ontstaan er meer en meer handige platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het stukje hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Huishoudelijke hulp in Herten opzoeken

 1. Adres invoeren

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan alleen werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Waar en wanneer

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetser aan huis komt. De keuze is vaak om de twee weken of wekelijks. Maak nu een keuze voor het aantal schoonmaakuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Werksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de getoonde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Indien jouw uitnodiging wederzijds passend is heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp komt voor de eerste keer werken op de afgesproken datum. We raden aan om zelf ook zeker in huis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en aarzel niet om te vertellen wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Deel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te vinden zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vinden van een bedreven schoonmaker is best lastig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van gebruiksvriendelijke online bemiddelaarsdiensten die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dergelijke platforms wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Soms wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Andere relevante onderwerpen: Helpling.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Roermond.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Herten

Vind een professionele schoonmaakster in jouw omgeving!

Schoonmaakbedrijven in Herten

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? Hieronder ontdek je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Herten, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices. Ook kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Maasbracht, Posterholt, Stramproy en Kelpen-Oler.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser huur je in voor de meest gangbare klussen in jouw huishouden. In het gedeelte hieronder check je een lijst met klussen die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een deskundige poetshulp uit de regio al beschikbaar vanaf €13,30 per uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een net en fris kantoor zorgt voor gelukkige werknemers en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Diverse organisaties in de gemeente kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Herten. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het afnemen van de bureaus, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het sanitair schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen en vensters bijhouden, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen zijn populaire klussen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarbij er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €25,00 en €34,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorging van horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Limburg.
 • Kostprijs: tussen ongeveer €23,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,90 tot +/- €17,00 per uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Vooraf bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard klussen die uitgevoerd worden: toiletten schoonmaken, dweilen, afstoffen, ramen wassen, stofzuigen. Indien gewenst kun je ook extra dingen aanvragen zoals opruimen of de tuin doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Jonge gezinnen in Herten kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is genoeg tijd voor bijvoorbeeld ramen lappen, dweilen, afstoffen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren ligt ook aan de omvang van jouw huis, het aantal bewoners en de ervaring van de poetser.

Hoe gaat de betaling?

Een werkster maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Check ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Herten?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat biedt een oplossing voor voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De volledige woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen gemiddeld genomen tussen de €325,00 tot €500,00.

Plaats een reactie