Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Provincie Limburg

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Provincie Limburg? Meer en meer gezinnen nemen zo’n hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een goede schoonmaker in Provincie Limburg! Op onze schoonmaakwebsite delen wij praktische tips en aandachtspunten voor een goede huishoudelijke hulp. Eveneens vergelijken wij diverse sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Afsluitend bekijk je hier ook contactdetails van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al in te huren vanaf €12,50 per uur.

Een schoonmaakster in Provincie Limburg inhuren

Houd je niet van schoonmaken en creëer je graag wat extra tijd voor familie en vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Provincie Limburg inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? We hebben wat tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Afsluitend kan je gebruik maken van praktische platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. Hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Provincie Limburg zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er worden dan meerdere werksters getoont die dichtbij wonen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de hulp komt poetsen. Je kunt meestal kiezen uit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies hierna het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk snel meer info over de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op kosten, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Rond de aanvraag af

  Selecteer 1 of meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw uitnodiging passend is voor de werknemer heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw komt aan huis op het gekozen moment. We raden aan om thuis te blijven en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat alle kamers in het huis zien en communiceer welke plekken extra aandacht nodig hebben. Vertel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden liggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoekproces naar een bedreven schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt gebruik maken van diverse websites die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze portalen treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. Meestal gaat de betaling via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Mogelijk vind je dit ook interessant: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Provincie Limburg

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw omgeving!

Wat doet een schoonmaakster?

De poetser huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. In het volgende deel vind je een overzicht met werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen schoonmaken.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • De was strijken.
 • Wassen en drogen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.
Bekijk schoonmaakbedrijven in Venray, Bergen Limburg, Venlo, Beesel, Horst aan de Maas, Peel en Maas, Weert, Nederweert, Roermond, Maasgouw, Roerdalen, Leudal, Echt-Susteren, Sittard-Geleen, Stein, Beek, Maastricht, Meerssen, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Vaals, Valkenburg aan de Geul, Beekdaelen, Voerendaal, Simpelveld, Landgraaf, Heerlen, Brunssum, Kerkrade, Mook en Middelaar en Gennep.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp in de buurt nu al vanaf €12,60 per uur.

Hoe duur is een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp rekent tussen de €13,10 tot wel €18,25 voor 1 uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat maakt een poetser schoon?

Bij de eerste afspraak bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard klusjes die afgewerkt worden: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, dweilen, stofzuigen, ramen wassen. In aanvulling hierop kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals houten vloer in de was zetten of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste woningen in Provincie Limburg hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is voldoende tijd voor belangrijke taken zoals stofzuigen, het toilet schoonmaken, afstoffen, ramen lappen, dweilen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt berekend a.d.h.v. de omvang van jouw huis, het aantal bewoners en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik betalen?

Een werkster maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In aparte gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Provincie Limburg?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Perfect voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als opleveringsschoonmaak. Je complete woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het huis weer helemaal fris is. De eenmalige kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €350,00 tot €700,00.