Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Valkenburg aan de Geul

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Valkenburg aan de Geul? Veel jonge gezinnen en ouderen maken gebruik van een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, minder stress, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij geven advies bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Valkenburg aan de Geul! Op ons portaal delen wij concrete tips en adviezen voor een goede huishoudelijke hulp . Daarbij bespreken we enkele landelijke sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Als laatste vind je ook adresgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al in te huren vanaf €13,00 per uur.

schoonmaker-zoeken-valkenburg-aan-de-geul

Een schoonmaakster in Valkenburg aan de Geul gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je meer focus op de dingen die er echt toe doen? Een ervaren schoonmaakster in Valkenburg aan de Geul inhuren is dan een uitstekend idee. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: vraag na in jouw eigen netwerk. Vaak zijn er studenten of vrouwen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder heb je steeds meer handige platforms voor het vinden van een werkster. In onderstaande paragraaf laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Valkenburg aan de Geul vinden

 1. Geef contactgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je krijgt dan alleen werksters te zien die dichtbij wonen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. Je kunt meestal kiezen uit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Bepaal nu het aantal uur van een poetsbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Check en analyseer de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs p/uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en gemiddelde beoordeling.

 4. Contact opnemen

  Je kan een aanvraag indienen bij een aantal schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra de opdracht geaccepteerd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De hulp komt aan huis op datum en tijdstip zoals besproken. We raden aan om thuis te blijven en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Leid hem/haar even rond door de woning en benoem waar jij waarde aan hecht. Laat ook zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te vinden zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vergelijken van bedreven schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Er bestaan nuttige websites die hiervoor specifiek service verlenen. Hier komen vraag- en aanbod samen. Je kan daar eenvoudig een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Marktplaats.nl: Matching op basis van jouw wensen in Valkenburg aan de Geul.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Valkenburg aan de Geul

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw wijk!

Erkende schoonmaakbedrijven in Valkenburg aan de Geul

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de tabel hieronder tonen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Valkenburg aan de Geul, inclusief glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Ook bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Beekdaelen, Voerendaal, Vaals en Gulpen-Wittem.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke klussen binnen- en buitenshuis. Bijgaand vind je de meest gangbare klusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wassen en drogen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een privé poetshulp (lokaal) nu al vanaf €13,20 (uurtarief).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert een efficiënte werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Allerlei schoonmakers in de regio zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Valkenburg aan de Geul. Ze dragen verantwoording voor het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het leegmaken van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook intensievere activiteiten zoals glazen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of de dakgoten schoonmaken kun je mogelijk uitbesteden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €25,00 en €31,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is voordeliger dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorging van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, scholen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Limburg.
 • Prijs: tussen de €20,00 en €30,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: graffiti verwijderen, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent tussen de €13,00 tot zo’n €19,50 per uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard klussen die afgewerkt worden: stofzuigen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, dweilen, ramen wassen. Daarbij kan de hulp extra klussen oppakken zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de planten doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Veel gezinnen en families in Valkenburg aan de Geul huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is voldoende tijd voor de meest voorkomende taken als dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen, keuken reinigen. Het exacte aantal uur per week wordt mede bepaald door het aantal vierkante meters, jouw leefstijl, en het werktempo.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaakhulp ontvangt altijd het minimumloon met vakantiegeld (8%). Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor meer informatie zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In sommige gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Valkenburg aan de Geul?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De volledige woning wordt van beneden tot boven gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De eenmalige kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €250,00 tot €575,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie