Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Berg en Terblijt

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Berg en Terblijt? Veel jonge gezinnen en ouderen maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en veel meer vrije tijd. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Berg en Terblijt! Op dit platform delen wij duidelijke tips en adviezen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarnaast bekijk je hier populaire websites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je treft op deze pagina ook namen en adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al beschikbaar vanaf €12,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-berg-en-terblijt

Een schoonmaakster in Berg en Terblijt inhuren

Houd je niet van schoonmaken en creëer je graag wat extra tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een goede schoonmaakster in Berg en Terblijt inhuren is dan een uitstekend idee. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Allereerst: vraag eens rond in je eigen netwerk. Over het algemeen zijn er mensen te vinden die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ook zien wij steeds meer praktische platforms waar je een werkster kunt vinden. In het stukje hieronder vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Berg en Terblijt inhuren

 1. Geef adresgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Waar en wanneer

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetser komt werken. Vaak is dit elke week, 2 weken of 4 weken. Vervolgens kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Helpers vergelijken

  Je ziet nu meteen de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, takenpakket en recensies.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of 2 schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw aanmelding ingewilligd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetsvrouw zal bij je thuis komen op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is slim om dan thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en communiceer wat jij belangrijk vindt. Laat ook zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vinden van een professionele schoonmaker kan soms lastig zijn. Er bestaan handige applicaties die jou helpen zoeken. Online treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Care.com: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Valkenburg aan de Geul.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Berg en Terblijt

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw wijk!

Regionale schoonmaakbedrijven in Berg en Terblijt

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het overzicht hieronder delen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Berg en Terblijt, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Schimmert, Hulsberg, Wijlre en Ransdaal.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De hulp ondersteunt jou bij de meest voorkomende karweitjes in jouw huishouden. In het overzicht hieronder bekijk je een opsomming met huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Glazenwassen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Bed opmaken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • De was wegwerken.
 • De ventilatie reinigen.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €12,50 per gewerkt uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert een fijne werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verschillende schoonmakers in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Berg en Terblijt. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de kantine/pantry schoonmaken en het sanitair schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals glasbewassing, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn populaire klussen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waardoor op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €23,00 en €30,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorger van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, horeca en hotels, scholen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Limburg.
 • Tarieven: tussen ongeveer €22,00 en €34,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, ventilatie reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,80 tot wel €18,50 voor 1 uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakklusjes die hij/zij zal doen zoals: dweilen, keuken reinigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Indien gewenst kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals houten vloer in de was zetten of de was doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Een groot deel van de huishoudens in Berg en Terblijt laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld ramen lappen, het toilet schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, dweilen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren kan worden gecalculeerd door het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor meer informatie zie het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Berg en Terblijt?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. DIt komt van pas als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Je complete woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De eenmalige kosten zijn variabel en liggen tussen de €200,00 tot €650,00.

Plaats een reactie