Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hulsberg

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Hulsberg? Meer en meer huishoudens kiezen voor extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij geven advies bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Hulsberg! Op onze schoonmaakwebsite tref je handige tips en tricks voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarbij behandelen we populaire websites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Daarbij delen wij ook adresgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al voor €12,50 p/uur.

schoonmaker-zoeken-hulsberg

Een schoonmaakster in Hulsberg gezocht

Heb je een drukke baan en wil je graag meer tijd voor familie en vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Hulsberg inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Aanrader: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Als laatste kan je gebruik maken van vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Hulsberg vergelijken

 1. Geef adresgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetser aan de slag gaat. Dit kan zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Daarna kies je het aantal schoonmaakuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Vergelijk nu direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt filteren op prijs, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Offerteverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw inschrijving goedgekeurd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetshulp komt aan huis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is goed om thuis te blijven en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat alle kamers in het huis zien en wijs meteen aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen zijn opgeslagen.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoeken van een bedreven schoonmaker gaat soms niet zo snel. Goed nieuws: er zijn gebruiksvriendelijke vraag- en aanbodsites die jou helpen zoeken. Online worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls regelt het platform ook de betaling. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Hulpstudent.nl: Matching op basis van jouw wensen in Beekdaelen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hulsberg

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw wijk!

Regionale schoonmaakbedrijven in Hulsberg

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het onderstaande overzicht check je gegevens van schoonmaakspecialisten in Hulsberg, met ook partijen als glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Walem, Klimmen, Schimmert en Berg en Terblijt.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaakster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in en rondom jouw woning. In onderstaande paragraaf bieden wij enkele veel voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen lappen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • De was wegwerken.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp (lokaal) al vanaf €12,90 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een representatief schoon kantoor zorgt voor de werksfeer en productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Een groot aantal schoonmakers in de omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Hulsberg. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de toiletruimtes reinigen. Ook intensievere activiteiten zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatie schoonmaken of de dakgoten schoonmaken zijn vaak mogelijk. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €23,50 en €33,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorger van kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen, winkels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Limburg.
 • Tarieven: tussen de €22,00 en €30,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, tapijtreiniging, gevelreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,50 tot wel €16,00 op uurbasis. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat maakt een poetser schoon?

Je bespreekt altijd vooraf wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard huishoudelijke taken die afgewerkt worden: dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. In aanvulling hierop kan de hulp extra klussen oppakken zoals oven schoonmaken of het doen van de was.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Hulsberg laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als keuken reinigen, dweilen, het toilet schoonmaken, afstoffen, ramen lappen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt mede bepaald door het aantal m2, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger heeft recht op het minimumloon plus vakantiegeld (8%). Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor alle voorwaarden zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Hulsberg?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat biedt een oplossing voor als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het complete huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het huis weer helemaal fris is. De totale kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €375,00 tot €600,00.

Plaats een reactie