ikzoekeenschoonmaakster-nl

Ikzoekeenschoonmaakster.nl

De webiste ikzoekeenschoonmaakster.nl is een initiatief van Hulp-in-huis. Via dit platform vind je snel en gemakkelijk een schoonmaakster vanaf slechts €13,50 per uur. Daarnaast betaal je een vaste prijs van €11,99 per maand voor een abonnement. Met dit abonnement profiteer je van een lager uurloon, een handig overzicht van de gewerkte uren, en is er een fonds beschikbaar in geval van schade. Tevens ben je er van verzekerd dat er een vervangende schoonmaker wordt geregeld als jouw vaste hulp stopt. Ook zijn er eenmalige bemiddelingskosten. Op deze pagina lees je alles over Ikzoekeenschoonmaakster.nl (ook bekend als ikzoekeenwittewerkster.nl en ikzoekhuishoudelijkehulp.nl

WerkgebiedHeel Nederland
Aantal schoonmakers260.000
Tarief€13,50 per uur + €11,99 per maand
BetaalmethodeAutomatische incasso of maandelijks betalingsverzoek

Review Ikzoekeenschoonmaakster.nl (Hulp-in-Huis)

Ikzoekeenschoonmaakster.nl biedt een zeer gebruiksvriendelijke en betaalbare manier om een huishoudelijke hulp te zoeken. Binnen een paar minuten kan jij je inschrijven. Nadat je jouw wensen en eisen hebt doorgegeven gaan zij op zoek naar een schoonmaakster. Meestal is er binnen 3 dagen een hulp gevonden. Dat is fijn wanneer je snel op zoek bent naar een huishoudelijke hulp. Het is in tegenstelling tot bijvoorbeeld Helpling niet mogelijk om zelf iemand uit te zoeken. Op dit moment zijn er ongeveer 260.000 hulpen aangesloten bij Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

Kosten van het schoonmaakplatform

De website Ikzoekeenschoonmaakster.nl werkt met een helder en duidelijk tariefmodel. Enerzijds betaal je een vast uurloon voor de schoonmaker. Dit is €13,50 per uur. Daarnaast werken zij met een schoonmaakabonnement. Dit abonnement kost €11,99 per maand. Het abonnement heeft een aantal voordelen:

 • Je profiteert van een vast voordelig uurloon
 • Alles wordt netjes geregeld, de schoonmaker is volledig legaal/wit aan de slag
 • Je hebt online toegang tot een handig urenoverzicht
 • Er wordt niets ingehouden, de schoonmaker krijgt dus een eerlijke vergoeding
 • Er is een speciaal fonds voor waar je aanspraak op kunt maken bij schade die door een schoonmaker wordt aangericht
 • Altijd een vervangende schoonmaker als jouw huidige hulp stopt

Een schoonmaakster vinden bij Hulp-in-huis.nl

 1. Inschrijven

  Maak een account aan en vul je gegevens in

 2. Wensen en eisen doorgeven

  Geef aan wat voor type schoonmaakhulp je zoekt. Kies ook het aantal uur per week, en de frequentie van de schoonmaakbeurten.

 3. Er wordt gezocht naar een schoonmaker

  Meestal wordt er binnen 3 dagen iemand gevonden. Je hebt dus snel jouw schoonmaakster in huis

 4. Betaling

  De betaling gaat veilig en gemakkelijk via automatische incasso of via een maandelijks betalingsverzoek. Dit gaat achteraf. Je betaalt de schoonmaker dus niet zelf.

 5. Online uren inzien

  In jouw online account kan je eenvoudig alle administratie inzien. Je ziet het aantal gewerkte uren en een overzicht met de facturen.

Wat is Ikzoekeenschoonmaakster.nl?

Ikzoekeenschoonmaakster.nl is een schoonmaakbedrijf met ongeveer 260.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland. Via de website vind je vaak binnen 3 dagen een huishoudelijke hulp.

Wat zijn de kosten van een schoonmaker?

De kosten liggen op €13,50 per uur. Daarbij heb je ook te maken met een abonnement. Dit kost €11,99 per maand. Verder betaal je eenmalig bemiddelingskosten (25,75 euro plus 3,50 euro per uur voor het aantal afgesproken werkuren)

Wat zijn de voordelen van het abonnement?

Met het abonnement profiteer je van een vast laag uurloon, een handig urenoverzicht, een speciaal verzekeringsfonds, en een vervangende schoonmaker als jouw hulp stopt.