Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Marle

Wil je een schoonmaakhulp in Marle? Meer en meer mensen maken gebruik van een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, geen rotklusjes meer en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Je wint hier veel advies bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Marle! Op deze website delen wij concrete tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Daarnaast vergelijken wij enkele schoonmaakplatforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook bieden wij adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al beschikbaar vanaf €12,90 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-marle

Een schoonmaakster in Marle vinden

Heb je een druk bestaan en wil je jouw agenda vrij maken voor familie en vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Marle inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze suggesties: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Over het algemeen zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Daarnaast zien wij steeds meer online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. Hieronder vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Marle opzoeken

 1. Vul je postcode in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw bij je thuis komt. Meestal is het wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Bepaal nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Helpers vergelijken

  Je ziet nu meteen de gevonden huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals kosten, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Offerteverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij een aantal schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Indien de opdracht positief wordt ontvangen heb je een match.

 5. Kennismakingsgesprek

  De werkster komt op locatie langs op de overeengekomen datum. Ons advies is om dan aanwezig te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Geef een complete rondleiding door de woning en vertel wat voor jou van belang is. Je moet ook laten zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden liggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vinden van een goede schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Goed nieuws: er zijn praktische online bemiddelaarsdiensten die hiervoor specifiek service verlenen. Op dergelijke platforms kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en zoeken naar een hulp in de buurt. In veel gevallen wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. We sommen de populaire sites voor je op. Klik eventueel direct door naar: Helpling.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Hulp.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Olst-Wijhe.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Marle

Vind een professionele schoonmaakster in jouw omgeving!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Marle

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? Hieronder tref je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Marle, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Ook bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Swifterbant, Biddinghuizen, Welsum en Veessen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. In het gedeelte hieronder check je een lijst met schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Verschonen van beddengoed.
 • De was strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp (regionaal) nu al vanaf €12,80 als uurtarief.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schoon kantoor helpt bij het werkgenot en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verscheidene aanbieders in de regio staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Marle. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, het legen van de vuilnisbakken en het sanitair schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, reiniging van ventilatie of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm zodat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €22,50 en €30,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reiniging van winkels, horeca en hotels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Overijssel.
 • Tarieven: tussen ongeveer €20,00 en €33,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent tussen de €12,50 tot wel €18,25 op uurbasis. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Vooraf bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakklusjes die gedaan worden: keuken reinigen, stofzuigen, ramen wassen, dweilen, toiletten schoonmaken. Daarnaast kun je ook extra dingen aanvragen zoals houten vloer in de was zetten of het wassen van kleding.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Een groot deel van de huishoudens in Marle laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als ramen lappen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt ook aan het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en hoe snel de hulp werkt.

Hoe gaat de betaling?

Een huishoudelijke hulp zal altijd het minimumloon verdienen plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Vraag ook naar de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Marle?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of wanneer je je huis wilt verkopen. De hele woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het weer als nieuw voelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €325,00 tot €525,00.

Plaats een reactie