Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Biddinghuizen

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Biddinghuizen? Meer en meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen jou bij het vinden van een professionele schoonmaker in Biddinghuizen! Op schoonmakerzoeken.nl bekijk je nuttige tips en aandachtspunten voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Bovendien delen we een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Afsluitend bekijk je hier ook gegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al voor €12,50 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-biddinghuizen

Een schoonmaakster in Biddinghuizen vinden

Maak je niet graag schoon en houd je graag meer tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Biddinghuizen inhuren kan dan de oplossing zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Meestal blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ook ontstaan er meer en meer online marktplaatsen waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stappenplan vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Biddinghuizen vinden

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan alleen werksters in jouw eigen regio.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetshulp bij je thuis komt. De keuze is vaak iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies hierna het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Check en analyseer huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak gebruik van de filters zoals uurtarief, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingen.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar enkele schoonmakers die passen bij jouw wensen. Op het moment dat jouw verzoek gehonoreerd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp komt op locatie langs op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is handig om thuis te blijven en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat alle kamers in het huis zien en geef aan waar jij waarde aan hecht. Vertel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen liggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een professionele schoonmaker gaat soms niet zo snel. Goed nieuws: er zijn speciale webapplicaties die jou helpen zoeken. Op deze sites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Soms gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Dronten.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Biddinghuizen

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw wijk!

Erkende schoonmaakbedrijven in Biddinghuizen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de bijgaande tabel vind je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Biddinghuizen, je vind hier ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Wilsum, IJsselmuiden, Swifterbant en Marle.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaakster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Hieronder tref je een lijst met taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Kleren wassen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een vakkundige poetshulp uit de omgeving al beschikbaar vanaf €12,60 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een net en fris kantoor helpt bij het werkgenot en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Een groot aantal organisaties in deze omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Biddinghuizen. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glazen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden zodat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €21,50 en €33,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoon houden van horeca en hotels, scholen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Flevoland.
 • Prijzen: tussen +/- €20,50 en €31,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: ventilatie reiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gemiddelde schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,80 tot wel €18,00 (uurtarief). Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard huishoudelijke taken die uitgevoerd worden: stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, dweilen. Indien gewenst kan je ook vragen voor extra klussen zoals koelkast schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Drukke huishoudens in Biddinghuizen kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is voldoende tijd voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, ramen lappen, dweilen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren is afhankelijk van het aantal ruimtes, hoe netjes je bent, en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij de vakantiegeld toelage van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Biddinghuizen?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het volledige huis wordt helemaal ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn variabel en liggen tussen de €275,00 tot €550,00.

Plaats een reactie