Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker IJsselmuiden

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in IJsselmuiden? Steeds meer gezinnen hebben een extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in IJsselmuiden! Op deze website tref je praktische tips en tricks over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarbij bespreken we bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook hebben we een overzicht met gegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al mogelijk vanaf €12,80 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-ijsselmuiden

Een schoonmaakster in IJsselmuiden inhuren

Houd je niet van schoonmaken en creëer je graag wat extra tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een vakkundige schoonmaakster in IJsselmuiden inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Allereerst: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Vaak zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Als laatste heb je allerlei handige platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het volgende gedeelte laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Huishoudelijke hulp in IJsselmuiden vergelijken

 1. Selecteer je adres

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je ziet dan alleen werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Waar en wanneer

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetshulp komt poetsen. Vaak is dit om de twee weken of wekelijks. Kies hierna het aantal schoonmaakuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Helpers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de actieve huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals tarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingen.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kan een aanvraag indienen bij diverse schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Indien de opdracht ingewilligd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De werkster komt aan huis op de overeengekomen datum. Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om verdere instructies te kunnen geven. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en maak duidelijk waar jij waarde aan hecht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een bedreven schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van praktische online bemiddelaarsdiensten die hiervoor specifiek service verlenen. Op dergelijke platforms wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. In veel gevallen wordt de betaling ook geregeld door het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Advies: lees ook eens alles door over Voor bedrijven.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Hulpstudent.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Kampen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht IJsselmuiden

Vind een goede schoonmaakster in jouw omgeving!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in IJsselmuiden

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de bijgaande tabel ontdek je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in IJsselmuiden, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Als alternatief kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in s-Heerenbroek, Zalk, Wilsum en Biddinghuizen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaakster is er voor alle klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Hieronder vind je een overzicht met werkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) nu al vanaf €13,50 per uur, inclusief alles.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een netjes bijgehouden kantoor helpt bij productieve werknemers en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verschillende schoonmaakondernemers in deze omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in IJsselmuiden. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en stoelen schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en het reinigen van het sanitair. Ook intensieve taken zoals ramen zemen, gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het ventilatiesysteem laten reinigen of vloeronderhoud zijn vaak mogelijk. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm zodat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €21,00 en €30,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorger van winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Overijssel.
 • Tarief: tussen gemiddeld €24,50 en €30,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,10 tot wel €16,25 voor 1 uur werken. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat maakt een poetser schoon?

Aan het begin van de dag bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die gedaan worden: afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, stofzuigen. Indien nodig kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals strijken of de tuin doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste huishoudens in IJsselmuiden hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor belangrijke taken zoals afstoffen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, dweilen, stofzuigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren kan worden gecalculeerd door het aantal ruimtes, jouw leefstijl, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik betalen?

Een poetsvrouw heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Zie ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Steeds vaker loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in IJsselmuiden?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Je complete woning wordt van beneden tot boven gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten voor deze klus zijn variabel en liggen tussen de €225,00 tot €575,00.

Plaats een reactie