Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Winterswijk Henxel

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Winterswijk Henxel? Veel jonge gezinnen en ouderen kiezen voor extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, minder stress, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij bieden tips en tricks het vinden van een goede schoonmaker in Winterswijk Henxel! Op schoonmakerzoeken.nl verstrekken we concrete tips en aanbevelingen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast behandelen we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier gegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al mogelijk vanaf €12,90 p/uur.

schoonmaker-zoeken-winterswijk-henxel

Een schoonmaakster in Winterswijk Henxel zoeken

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je graag meer tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een geschikte schoonmaakster in Winterswijk Henxel inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Over het algemeen zijn er wel mensen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens een lokale Facebook groep. Verder ontstaan er meer en meer vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Eigen huishoudelijke hulp in Winterswijk Henxel opzoeken

 1. Voer je adres in

  Check alle huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan diverse werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de werkster aan huis komt. Vaak is dit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Maak nu een keuze voor het aantal uur per schoonmaakbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Je ziet nu meteen de actieve huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs, ervaring en recensies.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een contactverzoek versturen naar enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra de opdracht positief wordt ontvangen heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De werkster komt voor de eerste keer werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is slim om dan ook thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Geef een complete rondleiding door de woning en vertel welke dingen wat extra tijd mag kosten. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen liggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoekproces naar een professionele schoonmaker is best lastig. Door middel van het internet kun je terecht op verschillende platforms die daarbij helpen. Op deze portalen komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Doorgaans betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Care.com: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Winterswijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Winterswijk Henxel

Vind een ijverige schoonmaakster in de buurt!

Zoek schoonmaakbedrijven in Winterswijk Henxel

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het onderstaande overzicht delen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Winterswijk Henxel, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarnaast kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Winterswijk Brinkheurne, Winterswijk Corle, Winterswijk Miste en Winterswijk Woold.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetser helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken in en rondom jouw woning. Bijgaand bekijk je de meest voorkomende klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Glazenwassen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Kleding strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp (lokaal) al vanaf €13,40 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een netjes bijgehouden kantoor stimuleert een fijne werksituatie en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verscheidene schoonmakers in deze streek kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Winterswijk Henxel. Ze dragen verantwoording voor het schoonmaken van de bureaus en computers, het ledigen van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensieve taken zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken schommelen tussen de €20,00 en €32,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reiniging van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Gelderland.
 • Prijzen: tussen gemiddeld €24,00 en €30,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: tapijtreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,40 tot +/- €16,25 voor 1 uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die gedaan worden: ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, stofzuigen. Verder kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals oven schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Winterswijk Henxel kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals ramen lappen, stofzuigen, afstoffen, dweilen, het toilet schoonmaken. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren kan worden gecalculeerd door het aantal m2, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetser ontvangt altijd het minimumloon met de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor meer informatie zie het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Winterswijk Henxel?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Ideaal voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Jouw woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De totale kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €300,00 tot €625,00.

Plaats een reactie