Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Winterswijk

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Winterswijk? Meer en meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij geven advies bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Winterswijk! Op schoonmakerzoeken.nl vind je nuttige tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast bekijk je hier een overzicht met enkele schoonmaakplatforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je treft op deze pagina ook gegevens zoals naam en adres van regionale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al mogelijk vanaf €12,70 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-winterswijk

Een schoonmaakster in Winterswijk zoeken

Heb je een druk leven en spendeer je graag wat meer tijd aan nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een bedreven schoonmaakster in Winterswijk inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Vaak zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Ook kan je gebruik maken van praktische platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het volgende gedeelte vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Winterswijk zoeken

 1. Vul je postcode in

  Check alle huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die dichtbij wonen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetshulp bij je thuis komt. De keuze is vaak 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Daarna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk snel meer info over de actieve huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals kosten, ervaring en gemiddelde beoordeling.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar verschillende schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Op het moment dat jouw oproep passend is voor de werknemer heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetser zal de eerste keer komen werken op de overeengekomen datum. Ons advies is om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en communiceer wat je precies verwacht. Het is ook van belang aan te geven waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te pakken zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een goede schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Gelukkig zijn er praktische portalen die hiervoor specifiek service verlenen. Op dit soort websites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Zonder heel veel moeite kun je daar een eigen zoekprofiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Doorgaans betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Marktplaats.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Winterswijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Winterswijk

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw wijk!

Schoonmaakbedrijven in Winterswijk

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de tabel hieronder bekijk je gegevens van schoonmaakspecialisten in Winterswijk, inclusief glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Eveneens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Aalten, Oost Gelre, Oude IJsselstreek en Doetinchem.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De helper komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het overzicht hieronder check je een overzicht met schoonmaakwerkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen wassen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Vind een poetshulp (lokaal) al voor €12,90 per uur, inclusief alles.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een netjes bijgehouden kantoor bevordert een prettige werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Diverse bedrijven in de omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Winterswijk. Ze dragen verantwoording voor bureaus en tafels afnemen, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het sanitair schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glazen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of trappenhuis reinigen zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat betekent dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €20,50 en €33,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorging van winkels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Gelderland.
 • Tarief: tussen +/- €21,00 en €31,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gewone schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,60 tot zo’n €19,75 voor 1 uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die opgepakt worden: dweilen, afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. In aanvulling hierop kan je afspraken maken over opruimen of het doen van de was.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste woningen in Winterswijk kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als ramen lappen, het toilet schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt aan het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Winterswijk?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. Jouw woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De tarieven zijn variabel en liggen tussen de €300,00 tot €625,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie