Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Twenterand

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Twenterand? Flink wat Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, altijd een gezonde woning, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij geven advies bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Twenterand! Op dit platform verstrekken we concrete tips en tricks voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarnaast bekijk je hier een overzicht met bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook delen we adresgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €12,80 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-twenterand

Een schoonmaakster in Twenterand zoeken

Maak je niet graag schoon en creëer je graag wat extra tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een enthousiaste schoonmaakster in Twenterand inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag na in jouw eigen netwerk. Meestal zijn er wel mensen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder zien wij steeds meer online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Twenterand opzoeken

 1. Voer je adres in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die dichtbij wonen.

 2. Stel pakket samen

  Kies hoe vaak je wilt dat de hulp komt werken. Bijvoorbeeld iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Selecteer nu hoe lang de hulp moet komen en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk werksters

  Vergelijk nu direct de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op kosten, werkzaamheden en reviews.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Op het moment dat jouw verzoek wederzijds passend is heb je een match.

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetsvrouw komt op locatie langs op het gekozen moment. Het is handig om dan ook thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop samen een rondje door het huis en maak duidelijk welke dingen wat extra tijd mag kosten. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te pakken zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het vergelijken van bedreven schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt gebruik maken van diverse Apps en websites die daarbij helpen. Op deze portalen worden vraag en aanbod gebundeld. Je kan daar eenvoudig een account registreren en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans regelt het platform ook de betaling. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Marktplaats.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Twenterand.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Twenterand

Vind een professionele schoonmaakster in de gemeente!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Twenterand

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de tabel hieronder bekijk je adressen van schoonmaakspecialisten in Twenterand, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarnaast kun je zoeken naar interieurverzorgers in Dalfsen, Ommen, Tubbergen en Wierden.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaker huur je in voor de meest gangbare schoonmaakklusjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het volgende deel check je de meest voorkomende taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • De was wegwerken.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een goede poetshulp (lokaal) al voor €12,90 per 60 minuten.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone werkplek (kantoor) draagt bij aan een fijne werksituatie en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Allerlei bedrijven in de regio zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Twenterand. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en stoelen schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook grote klussen zoals glazen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen schoonmaken, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of vloeronderhoud zijn vaak mogelijk. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €20,00 en €35,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoon houden van winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, kantoren.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Overijssel.
 • Kosten: tussen gemiddeld €22,50 en €33,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: gevelreiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een doorsnee schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,60 tot €19,25 per uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal werkzaamheden die de hulp uitvoert: afstoffen, keuken reinigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, dweilen. Tevens kan je ook vragen voor extra klussen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste gezinnen in Twenterand huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is in de praktijk genoeg voor de meest voorkomende taken als keuken reinigen, dweilen, ramen lappen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Wat de ideale hoeveelheid uren is hangt af van het aantal ruimtes, jouw leefstijl, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Zie ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In sommige gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Twenterand?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De tarieven zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €275,00 tot €500,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie