Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Vriezenveen

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Vriezenveen? Meer en meer huishoudens maken gebruik van een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij geven advies bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Vriezenveen! Op schoonmakerzoeken.nl ontdek je nuttige tips en informatie voor een goede huishoudelijke hulp . Ook vergelijken wij populaire websites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook hebben we een overzicht met contactdetails van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al in te huren vanaf €13,50 p/uur.

schoonmaker-zoeken-vriezenveen

Een schoonmaakster in Vriezenveen gezocht

Heb je een druk leven en spendeer je graag wat meer tijd aan familie, vrienden en hobby’s? Een vakkundige schoonmaakster in Vriezenveen inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Allereerst: vraag eens rond in je eigen netwerk. Over het algemeen zijn er wel mensen die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Als laatste zien wij steeds meer vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Vriezenveen vergelijken

 1. Vul je postcode in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan alleen werksters in jouw eigen regio.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetser komt schoonmaken. De keuze is vaak om de twee weken of wekelijks. Vervolgens kies je hoe lang de hulp moet komen en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk werksters

  Je ziet nu meteen de gevonden huishoudelijke helpers. Filter op tarief, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Aanvraag indienen

  Je kan een aanvraag indienen bij een aantal schoonmakers die passen bij jouw wensen. Als jouw oproep wederzijds passend is heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetshulp komt bij je thuis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Ons advies is om dan aanwezig te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop samen een rondje door het huis en aarzel niet om te vertellen waar jij waarde aan hecht. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te pakken zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoeken van een professionele schoonmaker kan soms lastig zijn. Door middel van het internet kun je terecht op diverse vraag- en aanbodsites die je hierbij helpen. Op deze portalen komen vraag- en aanbod samen. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Bekijk ook direct meer info over: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Hulp.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Twenterand.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Vriezenveen

Vind een professionele schoonmaakster in jouw regio!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Vriezenveen

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de tabel hieronder bekijk je gegevens van schoonmaakspecialisten in Vriezenveen, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Ook kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Bruinehaar, Westerhaar-Vriezenveensewijk, Reutum en Fleringen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetser komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. In het volgende deel check je de meest gangbare schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Schone ramen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De ventilatie reinigen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een eigen poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €13,20 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een netjes bijgehouden kantoor zorgt voor het werkgenot en zorgt dat alles er representatief uitziet. Diverse organisaties die in dit gebied werkzaam zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Vriezenveen. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het leegmaken van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensievere activiteiten zoals glasbewassing, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,00 en €32,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reiniging van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, horeca en hotels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Overijssel.
 • Prijs: tussen ongeveer €22,00 en €30,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: tapijtreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,90 tot zo’n €15,00 (uurtarief). Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard taken die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen, dweilen. In aanvulling hierop kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Vriezenveen hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is voldoende voor de meest voorkomende taken als stofzuigen, ramen lappen, afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt aan de omvang van jouw huis, jullie leefstijl en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaakhulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij de vakantiegeld toelage van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor meer informatie zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In aparte gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Vriezenveen?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Een uitkomst voor de grote voorjaarsschoonmaak, of wanneer je je huis wilt verkopen. Je complete woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €325,00 tot €525,00.

Plaats een reactie