Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Provincie Overijssel

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Provincie Overijssel? Meer en meer mensen kiezen voor extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en veel meer vrije tijd. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Provincie Overijssel! Op dit platform ontdek je handige tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier bekende platforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook vind je hier contactdetails van actieve schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al mogelijk vanaf €13,40 per uur.

Een schoonmaakster in Provincie Overijssel vinden

Heb je een drukke baan en spendeer je graag wat meer tijd aan familie, vrienden en hobby’s? Een professionele schoonmaakster in Provincie Overijssel inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag na in jouw eigen netwerk. In sommige situaties blijken er wel mensen te zijn die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Verder ontstaan er meer en meer vraag- en aanbodsites waar je lokale werksters kunt benaderen. In het stukje hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Provincie Overijssel vergelijken

 1. Geef adresgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt werken. Je kunt meestal kiezen uit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Maak nu een keuze voor het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Schoonmakers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de beschikbare huishoudelijke helpers. Sorteer op uurtarief, ervaring, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die passen bij jouw wensen. Als jouw aanvraag gehonoreerd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De hulp komt aan huis op de afgesproken datum. Het is slim om zelf ook zeker in huis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel wat jij belangrijk vindt. Laat ook zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen zijn opgeslagen.

Schoonmaakhulp platforms

In contact komen met een enthousiaste schoonmaker kan complex zijn. Goed nieuws: er zijn diverse online zoekmachines die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze sites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en zoeken naar een hulp in de buurt. Soms regelt het platform ook de betaling. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Provincie Overijssel

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de gemeente!

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het overzicht hieronder check je de meest gangbare schoonmaakklusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.
Bekijk schoonmaakbedrijven in Deventer, Hellendoorn, Rijssen-Holten, Hof van Twente, Haaksbergen, Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Dinkelland, Almelo, Borne, Wierden, Tubbergen, Twenterand, Dalfsen, Ommen, Hardenberg, Staphorst, Zwolle, Zwartewaterland, Raalte, Olst-Wijhe, Kampen en Steenwijkerland.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een deskundige poetshulp uit de regio nu al vanaf €12,50 per uur, inclusief alles.

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gewone schoonmaakhulp rekent tussen de €12,70 tot +/- €16,75 per uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Aan het begin van de dag bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Doorgaans zijn er standaard klusjes die hij/zij zal doen zoals: toiletten schoonmaken, dweilen, afstoffen, ramen wassen, stofzuigen. Verder kan je afspraken maken over schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de was doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Provincie Overijssel laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat biedt voldoende ruimte voor de meest voorkomende taken als dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen, afstoffen. Wat de ideale hoeveelheid uren is kan worden gecalculeerd door het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaakhulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en jaarlijks vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Provincie Overijssel?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat biedt een oplossing voor voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. Jouw woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het huis weer helemaal fris is. De tarieven zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €350,00 tot €650,00.