Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Lobith

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Lobith? Steeds meer Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen jou bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Lobith! Op deze pagina bieden we handige tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook verstrekken we adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al in te huren vanaf €13,10 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-lobith

Een schoonmaakster in Lobith zoeken

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je jouw agenda vrij maken voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een professionele schoonmaakster in Lobith inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Allereerst: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In veel gevallen blijken er wel mensen te zijn die op die manier wat bijverdienen. Geen succes? Kijk dan eens op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Als laatste ontstaan er meer en meer handige platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Lobith zoeken

 1. Postcodecheck

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door eerst even jouw postcode in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden in jouw eigen regio.

 2. Waar en wanneer

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw aan huis komt. Vaak is dit elke week, 2 weken of 4 weken. Bepaal nu het aantal schoonmaakuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op tarief, speciale werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. In het geval jouw verzoek passend is voor de werknemer heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetshulp zal de eerste keer komen werken op de vooraf gekozen datum & tijd Ons advies is om thuis te blijven en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat het huis zien en aarzel niet om te vertellen wat jij belangrijk vindt. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen liggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het vergelijken van ervaren schoonmaker is niet heel eenvoudig. Er bestaan diverse applicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Op dergelijke platforms treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en in contact komen met helpers in de regio. Meestal gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Klik eventueel direct door naar: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Hulpstudent.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Zevenaar.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Lobith

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw regio!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Lobith

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? Hieronder tref je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Lobith, met ook partijen als glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Tolkamer, Groessen, Herwen en Aerdt.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De werkster is er voor alle huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. In onderstaande paragraaf bieden wij de meest gangbare werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €13,30 per uur, inclusief alles.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een net en fris kantoor stimuleert een prettige werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Allerlei bedrijven in deze streek kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Lobith. Typische werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote taken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatie schoonmaken of graffiti verwijdering zijn vaak mogelijk. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €22,00 en €33,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, winkels, scholen, horeca en hotels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Kosten: tussen +/- €21,00 en €30,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: gevelreiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp factureert tussen de €12,50 tot wel €19,00 per gewerkt uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Vaak zijn er standaard klusjes die de hulp uitvoert: ramen wassen, afstoffen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, dweilen. Daarnaast kun je ook extra dingen aanvragen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of rondom de woning vegen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Lobith laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als dweilen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, stofzuigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt mede bepaald door de grootte van de woning, jullie leefstijl en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij vakantiegeld (8%). Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Lobith?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. Elke ruimte wordt helemaal ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €225,00 tot €500,00.

Plaats een reactie