Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Aerdt

Wil je een schoonmaakhulp in Aerdt? Veel jonge gezinnen en ouderen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Aerdt! Op schoonmakerzoeken.nl bekijk je diverse tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je treft op deze pagina ook contactdetails van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Nu al vanaf €13,40 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-aerdt

Een schoonmaakster in Aerdt vinden

Houd je niet van schoonmaken en creëer je graag wat extra tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een goede schoonmaakster in Aerdt inhuren is dan een uitstekend idee. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: vraag na in jouw eigen netwerk. Meestal zijn er wel kennissen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Je kunt ook een oproepje doen op een lokale Facebook groep. Afsluitend ontstaan er meer en meer vraag- en aanbodsites waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het stukje hieronder vind je een handig stappenplan.

Eigen huishoudelijke hulp in Aerdt opzoeken

 1. Vul je postcode in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invoeren van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien in jouw eigen regio.

 2. Kies het aantal service-uren

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de werkster bij je thuis komt. Bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Selecteer nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  Vergelijk nu direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt specifiek zoeken op tarief, extra taken zoals een strijkservice en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een aanvraag doen bij enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Wanneer jouw inschrijving ingewilligd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetsvrouw komt bij je thuis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is slim om dan ook thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en communiceer waar jij waarde aan hecht. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te pakken zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een bedreven schoonmaker is niet eenvoudig. Goed nieuws: er zijn verschillende online marktplaatsen die hiervoor specifiek service verlenen. Op dit soort websites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht doorgeven en zoeken naar een hulp in de buurt. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Care.com: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Zevenaar.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Aerdt

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw wijk!

Regionale schoonmaakbedrijven in Aerdt

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de onderstaande tabel bekijk je gegevens van schoonmaakspecialisten in Aerdt, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Tevens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Herwen, Lobith, Pannerden en Babberich.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetser komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden binnen- en buitenshuis. In het volgende deel vind je een lijst met schoonmaakklusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Het wassen van de kleding.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een goede poetshulp uit de omgeving nu al vanaf €12,90 per gewerkt uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schoon kantoor heeft effect op fijne en veilige werkplekken en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Meerdere dienstverleners in de omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Aerdt. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden zodat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De prijzen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €23,50 en €30,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reiniging van horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, kantoren, scholen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Gelderland.
 • Prijs: tussen om en nabij de €20,00 en €34,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, graffiti verwijderen.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,60 tot €17,00 per gewerkt uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de basis zijn er normale schoonmaakwerkzaamheden die afgewerkt worden: ramen wassen, afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, dweilen. In aanvulling hierop kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals verschonen van het beddengoed of de was doen en opvouwen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste gezinnen in Aerdt laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is voldoende tijd voor de wekelijks terugkerende taken als ramen lappen, stofzuigen, keuken reinigen, dweilen, afstoffen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren is afhankelijk van het aantal m2, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe gaat de betaling?

Een poetsvrouw heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Check ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Aerdt?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Ideaal plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De hele woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn variabel en liggen tussen de €200,00 tot €700,00.

Plaats een reactie