Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Haaren

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Haaren? Meer en meer mensen hebben een extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Je wint hier veel advies bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Haaren! Op deze website delen wij veel tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met contactgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al in te huren vanaf €13,00 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-haaren

Een schoonmaakster in Haaren zoeken

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag wat tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een bedreven schoonmaakster in Haaren inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Meestal zijn er mensen te vinden die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde zijn er diverse vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte nemen we je stap-voor-stap mee.

Huishoudelijke hulp in Haaren zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door middel van de postcodecheck. Je ziet dan alleen werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp komt werken. Vaak is dit om de twee weken of wekelijks. Kies hierna het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Vergelijk nu direct de diverse huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingsscore.

 4. Verzoek versturen

  Selecteer diverse schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw inschrijving positief wordt ontvangen heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser zal bij je thuis komen op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is verstandig om op locatie te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat het huis zien en wijs meteen aan wat jij belangrijk vindt. Vertel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoeken van een ervaren schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt een beroep doen op speciale vraag- en aanbodsites die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze portalen kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls wordt de betaling ook geregeld door het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Schoonmaaktips.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Care.com: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Oisterwijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Haaren

Vind een professionele schoonmaakster in de buurt!

Lokale schoonmaakbedrijven in Haaren

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de onderstaande tabel delen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Haaren, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Biest-Houtakker, Esbeek, Biezenmortel en Udenhout.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De helper komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in en rondom jouw woning. In het gedeelte hieronder verstrekken we een opsomming met klusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Kleren wassen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een uitstekende poetshulp (regionaal) al in te huren vanaf €12,60 p/uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een netjes bijgehouden kantoor heeft effect op productieve werknemers en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Diverse schoonmakers die in dit gebied werkzaam zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Haaren. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het afnemen van de bureaus, de kantine/pantry schoonmaken en de toiletruimtes reinigen. Ook grote taken zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, de zonnepanelen laten reinigen het ventilatiesysteem laten reinigen of graffiti verwijdering zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €22,00 en €33,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is voordeliger dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reiniging van winkels, scholen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Prijzen: tussen om en nabij de €20,00 en €35,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,10 tot +/- €18,75 per gewerkt uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je bespreekt altijd vooraf welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de basis zijn er normale klussen die afgewerkt worden: afstoffen, ramen wassen, keuken reinigen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals afwassen of de vuilnisemmers legen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste woningen in Haaren kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is genoeg tijd voor onder andere ramen lappen, dweilen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt ook aan het aantal m2, de gezinssamenstelling en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaakhulp heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In bepaalde cases betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Haaren?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Een uitkomst als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het complete huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten voor deze klus zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €225,00 tot €600,00.

Plaats een reactie