Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Esbeek

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Esbeek? Meer en meer Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, geen rotklusjes meer en meer tijd voor familie en vrienden. Wij geven advies bij het vinden van een professionele schoonmaker in Esbeek! Op onze schoonmaakwebsite ontdek je concrete tips en instructies voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Tevens delen we enkele landelijke sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Daarbij delen wij ook gegevens zoals naam en adres van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al vanaf €13,40 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-esbeek

Een schoonmaakster in Esbeek gezocht

Heb je het erg druk en spendeer je graag wat meer tijd aan de dingen die er echt toe doen? Een vakkundige schoonmaakster in Esbeek inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze tips: vraag na in jouw eigen netwerk. Vaak zijn er wel mensen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Afsluitend zijn er diverse online marktplaatsen waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stappenplan lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Esbeek zoeken

 1. Adres invoeren

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invullen van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Waar en wanneer

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetsvrouw komt werken. Dit kan zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Selecteer nu hoe lang de hulp moet komen en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk helpers

  Je ziet nu meteen de getoonde huishoudelijke helpers. Sorteer op tarief, takenpakket en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar een aantal schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw aanvraag ingewilligd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetshulp komt op locatie langs op de vooraf gekozen datum & tijd We raden aan om dan ook thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en geef aan wat voor jou van belang is. Je moet ook laten zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een ijverige schoonmaker is niet heel eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op diverse portalen die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dit soort websites komen vraag- en aanbod samen. Je kan daar eenvoudig een account registreren en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Vaak gaat de betaling via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Marktplaats.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Hilvarenbeek.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Esbeek

Vind een goede schoonmaakster in de gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Esbeek

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het onderstaande overzicht tref je adressen van schoonmaakspecialisten in Esbeek, met daarbij ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Tevens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Diessen, Haghorst, Biest-Houtakker en Haaren.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetsvrouw helpt jou graag met allerlei huishoudelijke klussen in jouw huishouden. In het gedeelte hieronder vind je een overzicht met klusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Schone ramen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Beddengoed wassen.
 • De was strijken.
 • Wassen van kleding.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een vakkundige poetshulp uit de omgeving al voor €13,10 p/uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schoon kantoor draagt bij aan een prettige werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Allerlei schoonmaakondernemers in de gemeente kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Esbeek. Typische werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook grote klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of graffiti verwijdering behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €23,50 en €35,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorging van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, horeca en hotels, kantoren, winkels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kosten: tussen plus minus €21,50 en €32,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: vloeronderhoud, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,30 tot zo’n €19,25 per uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die uitgevoerd worden: dweilen, ramen wassen, afstoffen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Daarnaast kan je afspraken maken over verschonen van het beddengoed of het doen van de was.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Esbeek kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor het hele takenpakket van stofzuigen, ramen lappen, afstoffen, dweilen, het toilet schoonmaken. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt ook aan de omvang van jouw huis, de gezinssamenstelling en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Soms betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Esbeek?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Een uitkomst als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Je complete woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De totale kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €325,00 tot €575,00.

Plaats een reactie