Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Diessen

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Diessen? Meer en meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Diessen! Op ons portaal bieden we duidelijke tips en adviezen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarnaast bieden we bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Daarbij delen wij ook namen en adressen van goede schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Nu al vanaf €13,50 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-diessen

Een schoonmaakster in Diessen zoeken

Heb je een drukke baan en spendeer je graag wat meer tijd aan de dingen die er echt toe doen? Een geschikte schoonmaakster in Diessen inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? We hebben wat tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Meestal zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op een lokale Facebook groep. Ten derde zien wij steeds meer praktische platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Diessen zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Waar en wanneer

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de werkster komt werken. Vaak is dit elke week, 2 weken of 4 weken. Selecteer nu het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk en vergelijk huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt filteren op kosten, ervaring en gemiddelde beoordeling.

 4. Offerteverzoek

  Selecteer 1 of 2 schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. In het geval jouw verzoek passend is voor de werknemer heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetsvrouw komt op locatie langs op de overeengekomen datum. We raden aan om op locatie te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en maak duidelijk wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Laat ook zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vinden van een ervaren schoonmaker is best lastig. Door middel van het internet kun je terecht op diverse applicaties die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dergelijke platforms kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Hilvarenbeek.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Diessen

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw gemeente!

Zoek schoonmaakbedrijven in Diessen

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de bijgaande tabel bekijk je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Diessen, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Eveneens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Haghorst, Oost West en Middelbeers, Esbeek en Biest-Houtakker.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De werkster huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in jouw huishouden. Hieronder bieden wij een lijst met taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Bed opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Het wassen van de kleding.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp uit de regio al in te huren vanaf €12,90 p/uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone werkplek (kantoor) bevordert een efficiënte werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verscheidene schoonmakers die in de buurt gevestigd zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Diessen. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen lappen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het ventilatiesysteem laten reinigen of dakreiniging behoren tot de opties. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarbij bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €20,00 en €33,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorging van scholen, kantoren, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Noord-Brabant.
 • Onkosten: tussen gemiddeld €23,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, graffiti verwijderen.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp kost tussen de €13,00 tot wel €18,00 per uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Vooraf bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de basis zijn er normale werkzaamheden die opgepakt worden: ramen wassen, dweilen, afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Tevens kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals verschonen van het beddengoed of de planten water geven.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Diessen hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is voldoende tijd voor de wekelijks terugkerende taken als dweilen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt berekend a.d.h.v. het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent zal altijd het minimumloon verdienen plus vakantiegeld (8%). Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor alle voorwaarden zie het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Diessen?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verhuizing. De volledige woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten voor deze klus zijn variabel en liggen tussen de €375,00 tot €650,00.

Plaats een reactie