Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Provincie Noord-Brabant

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Provincie Noord-Brabant? Steeds meer huishoudens kiezen voor extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij helpen jou bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Provincie Noord-Brabant! Op dit platform ontdek je concrete tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarbij vergelijken wij populaire websites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al voor €12,90 p/uur.

Een schoonmaakster in Provincie Noord-Brabant zoeken

Maak je niet graag schoon en spendeer je graag wat meer tijd aan nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een geschikte schoonmaakster in Provincie Noord-Brabant inhuren is dan misschien wel iets voor jou. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Allereerst: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Dikwijls zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Afsluitend heb je steeds meer schoonmaakplatforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stappenplan laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in Provincie Noord-Brabant zoeken

 1. Adres invoeren

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw aan huis komt. Vaak is dit om de twee weken of wekelijks. Kies hierna het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, ervaring, werkzaamheden en reviews.

 4. Aanvraag indienen

  Selecteer verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. Als jouw uitnodiging positief wordt ontvangen heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw zal bij je thuis komen op datum en tijdstip zoals besproken. Het is slim om dan thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Leid hem/haar even rond door de woning en wijs meteen aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. Vertel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoeken van een enthousiaste schoonmaker kan complex zijn. Je kunt natuurlijk gebruik maken van nuttige platforms die daarbij helpen. Op dergelijke platforms worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt binnen een paar minuten een eigen zoekprofiel maken en beschikbare helpers vinden. Dikwijls gaat de betaling via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Provincie Noord-Brabant

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw regio!

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaakster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste schoonmaakklusjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In onderstaande paragraaf delen wij een overzicht met huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Bed opmaken.
 • Strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.
Bekijk schoonmaakbedrijven in Altena, Bergen op Zoom, Woensdrecht, Steenbergen, Roosendaal, Rucphen, Halderberge, Moerdijk, Breda, Etten-Leur, Zundert, Oosterhout, Drimmelen, Geertruidenberg, Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Hilvarenbeek, Dongen, Baarle-Nassau, Gilze en Rijen, Alphen-Chaam, Waalwijk, Loon op Zand, s-Hertogenbosch, Heusden, Vught, Sint-Michielsgestel, Boxtel, Bernheze, Maashorst, Gemert-Bakel, Boekel, Land van Cuijk, Meierijstad, Veldhoven, Eersel, Bladel, Reusel-De Mierden, Valkenswaard, Bergeijk, Waalre, Heeze-Leende, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Best, Oirschot, Son en Breugel, Helmond, Someren, Asten, Laarbeek, Deurne en Cranendonck.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €13,40 per uur.

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp factureert tussen de €13,40 tot wel €17,75 (uurtarief). Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je maakt altijd afspraken over de werkzaamheden van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klussen die gedaan worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, dweilen, ramen wassen, stofzuigen. Verder kun je ook extra dingen aanvragen zoals strijken of de planten doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Een groot deel van de huishoudens in Provincie Noord-Brabant laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is in de praktijk genoeg voor de wekelijks terugkerende taken als dweilen, ramen lappen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is kan worden gecalculeerd door de grootte van de woning, jouw leefstijl, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik betalen?

Een interieurverzorger zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Provincie Noord-Brabant?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Ideaal als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De volledige woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het weer als nieuw voelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €225,00 tot €625,00.