Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Goirle

Wil je een schoonmaakhulp in Goirle? Steeds meer gezinnen nemen zo’n hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Goirle! Op deze website lees je volop tips en aandachtspunten voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarnaast bespreken we bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook adresgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al voor €12,70 per uur.

schoonmaker-zoeken-goirle

Een schoonmaakster in Goirle inhuren

Maak je niet graag schoon en spendeer je graag wat meer tijd aan nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een bedreven schoonmaakster in Goirle inhuren moet je dan absoluut overwegen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag na in jouw eigen netwerk. In sommige situaties zijn er mensen te vinden die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Afsluitend kan je gebruik maken van praktische platforms waar je een werkster kunt vinden. In onderstaande paragraaf nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Goirle zoeken

 1. Postcodecheck

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de hulp bij je thuis komt. Bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Hierna kies je het aantal schoonmaakuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In het volgende scherm tonen ze de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs per uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contact opnemen

  Je kan een aanvraag indienen bij een aantal schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Wanneer jouw uitnodiging goedgekeurd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op de overeengekomen datum. Het is handig om zelf ook zeker in huis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en maak duidelijk wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Vertel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden zijn opgeslagen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

In contact komen met een professionele schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt natuurlijk gebruik maken van verschillende vraag- en aanbodsites die dit een stukje eenvoudiger maken. Via internet worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt binnen een paar minuten een profiel aanmaken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. In veel gevallen regelt het platform ook de betaling. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Bekijk ook direct meer info over: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Marktplaats.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Goirle.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Goirle

Vind een geschikte schoonmaakster in de gemeente!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Goirle

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de bijgaande tabel ontdek je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Goirle, je vind hier ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Ook kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Oisterwijk, Hilvarenbeek, Tilburg en Geertruidenberg.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De werkster ondersteunt jou bij de meest voorkomende werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het overzicht hieronder bekijk je de meest gangbare huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Beddengoed wassen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een vakkundige poetshulp (lokaal) al vanaf €13,50 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schoon kantoor draagt bij aan fijne en veilige werkplekken en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verscheidene organisaties die in de buurt gevestigd zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Goirle. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en stoelen schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en het sanitair schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen lappen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of vloeronderhoud zijn populaire klussen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €20,50 en €35,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak goedkoper dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorger van kantoren, scholen, horeca en hotels, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Prijs: tussen om en nabij de €20,50 en €33,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: tapijtreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,20 tot zo’n €19,00 op uurbasis. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de regel zijn er standaard klusjes die hij/zij zal doen zoals: afstoffen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, ramen wassen, stofzuigen. Daarnaast kan je afspraken maken over de meubels schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste huishoudens in Goirle huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is voldoende tijd voor onder andere het toilet schoonmaken, keuken reinigen, dweilen, afstoffen, ramen lappen. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt aan de omvang van jouw huis, jouw leefstijl, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik betalen?

Een poetser heeft recht op het minimumloon plus vakantiegeld (8%). Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In meer en meer situaties doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Goirle?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Ideaal als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. Het huis wordt van top tot teen gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten voor deze klus zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €200,00 tot €550,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie