Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Tilburg

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Tilburg? Steeds meer Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, altijd een gezonde woning, en veel meer vrije tijd. Wij helpen jou bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Tilburg! Op onze schoonmaakwebsite bekijk je concrete tips en informatie voor een geschikte huishoudelijke hulp. Bovendien delen we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,20 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-tilburg

Een schoonmaakster in Tilburg zoeken

Heb je het erg druk en wil je jouw agenda vrij maken voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Tilburg inhuren kan dan de oplossing zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties zijn er wel mensen die op die manier wat bijverdienen. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder heb je steeds meer speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in Tilburg zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door eerst even jouw postcode in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetsvrouw aan huis komt. Bijvoorbeeld om de twee weken of wekelijks. Vervolgens kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies de startdatum.

 3. Werksters vergelijken

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt specifiek zoeken op prijs p/uur, takenpakket en beoordelingsscore.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of 2 schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw aanvraag geaccepteerd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De huishoudelijke hulp zal bij je thuis komen op het gekozen moment. We raden aan om dan ook thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en communiceer wat jij belangrijk vindt. Laat ook zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te vinden zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoeken van een professionele schoonmaker is best lastig. Je kunt gebruik maken van diverse online marktplaatsen die je hierbij helpen. Op dit soort websites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en in contact komen met helpers in de regio. Soms gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Hulp.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Tilburg.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Tilburg

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Tilburg

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? Hieronder delen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Tilburg, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Goirle, Oisterwijk, Geertruidenberg en Drimmelen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand verstrekken we een opsomming met huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • De was opvouwen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een goede poetshulp uit de regio al in te huren vanaf €13,40 per 60 minuten.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone kantoorruimte zorgt voor het werkgenot en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Meerdere aanbieders die in dit gebied werkzaam zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Tilburg. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, vloeren stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glasbewassing, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden zodat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €20,00 en €31,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorging van winkels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, scholen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Prijs: tussen de €24,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,60 tot wel €16,25 op uurbasis. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die afgewerkt worden: stofzuigen, ramen wassen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen. Verder kan je afspraken maken over opruimen of het doen van de was.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Jonge gezinnen in Tilburg hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is ruim voldoende voor onder andere het toilet schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, ramen lappen, dweilen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt mede bepaald door de grootte van het huis, jullie leefstijl en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaak assistent heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In aparte gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Tilburg?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Ideaal als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De volledige woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het weer als nieuw voelt. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €275,00 tot €600,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie