Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Rozenburg

Wil je een schoonmaakhulp in Rozenburg? Veel jonge gezinnen en ouderen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Rozenburg! Op deze pagina verstrekken we nuttige tips en adviezen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Tevens bespreken we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al vanaf €13,40 per uur.

schoonmaker-zoeken-rozenburg

Een schoonmaakster in Rozenburg vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je graag meer tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Rozenburg inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Aanrader: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In veel gevallen zijn er mensen te vinden die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ook zien wij steeds meer praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in Rozenburg opzoeken

 1. Postcodecheck

  Check alle huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de hulp bij je thuis komt. Populaire opties zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies hierna het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Je ziet nu meteen de diverse huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs p/uur, ervaring, werkzaamheden en recensies.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een contactverzoek versturen naar enkele schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Op het moment dat jouw inschrijving passend is voor de werknemer heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. We raden aan om dan ook thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat alle kamers in het huis zien en maak duidelijk wat voor jouw de focus ruimtes zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen liggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vinden van een professionele schoonmaker is best lastig. Je kunt een beroep doen op nuttige portalen die dit een stukje eenvoudiger maken. Hier kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans gaat ook de administratie via deze sites. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Voor bedrijven.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Marktplaats.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Haarlemmermeer.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Rozenburg

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw omgeving!

Erkende schoonmaakbedrijven in Rozenburg

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de onderstaande tabel delen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Rozenburg, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Ook bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Hoogvliet Rotterdam, Pernis Rotterdam, Poortugaal en Rotterdam-Albrandswaard.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De helper huur je in voor de meest gangbare karweitjes in en rondom jouw woning. Bijgaand vind je enkele veel voorkomende taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Schone ramen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • De was strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp uit de regio al voor €12,50 per uur, inclusief alles.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een fris en opgeruimd kantoor helpt bij het werkgenot en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Meerdere dienstverleners die in dit gebied werkzaam zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Rozenburg. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het ledigen van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook meer incidentele klussen zoals ramen en vensters bijhouden, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €20,00 en €34,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorger van winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Holland.
 • Kosten: tussen gemiddeld €25,00 en €35,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,00 tot wel €16,00 (uurtarief). Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Vooraf bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale klussen die opgepakt worden: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, dweilen, stofzuigen. In aanvulling hierop kan je afspraken maken over afwassen of het doen van de was.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Jonge gezinnen in Rozenburg hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is voldoende voor de meest voorkomende taken als het toilet schoonmaken, afstoffen, ramen lappen, dweilen, keuken reinigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren ligt ook aan het type woning, het aantal bewoners en het werktempo.

Hoe kan ik betalen?

Een werkster maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor alle voorwaarden zie het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In sommige gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Rozenburg?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. De woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €375,00 tot €550,00.

Plaats een reactie