Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Haarlemmermeer

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Haarlemmermeer? Meer en meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij geven advies bij het vinden van een goede schoonmaker in Haarlemmermeer! Op onze schoonmaakwebsite ontdek je praktische tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Verder behandelen we enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier gegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al vanaf €12,60 p/uur.

schoonmaker-zoeken-haarlemmermeer

Een schoonmaakster in Haarlemmermeer vinden

Houd je niet van schoonmaken en spendeer je graag wat meer tijd aan familie, vrienden en hobby’s? Een bedreven schoonmaakster in Haarlemmermeer inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In veel gevallen blijken er wel mensen te zijn die een aantal uur per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Als laatste kan je gebruik maken van vraag- en aanbodsites waar je lokale werksters kunt benaderen. In onderstaande paragraaf laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Haarlemmermeer opzoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je krijgt dan alleen werksters te zien die op kleine afstand van je woning.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetsvrouw aan de slag gaat. Meestal is het wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies hierna het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Helpers vergelijken

  Bekijk snel meer info over de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Offerteverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij diverse schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Als jouw oproep beantwoord wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De huishoudelijke hulp komt bij je thuis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is slim om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat alle kamers in het huis zien en geef aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Vertel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te pakken zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoeken van een bedreven schoonmaker is niet heel eenvoudig. Gelukkig zijn er speciale portalen die je hierbij helpen. Op deze portalen wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Soms gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Mogelijk vind je dit ook interessant: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Hulp.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Haarlemmermeer.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Haarlemmermeer

Vind een goede schoonmaakster in de gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Haarlemmermeer

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de tabel hieronder tonen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Haarlemmermeer, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarbij kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Lisse, Teylingen, Heemstede en Bloemendaal.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De helper staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende schoonmaakklusjes binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder bekijk je een overzicht met schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Bed opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een uitstekende poetshulp uit de omgeving nu al vanaf €13,00 (uurtarief).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een fris en opgeruimd kantoor bevordert het werkgenot en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Diverse bedrijven in de omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Haarlemmermeer. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, het legen van de vuilnisbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensieve taken zoals ramen zemen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen zijn vaak mogelijk. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €20,00 en €32,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reinigen van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijzen: tussen om en nabij de €25,00 en €32,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: graffiti verwijderen, tapijtreiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent tussen de €12,60 tot zo’n €18,25 (uurtarief). Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat maakt een poetser schoon?

Vooraf bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale schoonmaakwerkzaamheden die de hulp uitvoert: afstoffen, keuken reinigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Verder kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de was doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Veel gezinnen en families in Haarlemmermeer kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als afstoffen, stofzuigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, dweilen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren kan worden gecalculeerd door het aantal vierkante meters, hoe netjes je bent, en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik betalen?

Een poetsvrouw heeft recht op het minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In aparte gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Haarlemmermeer?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat is met name handig als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als je je woning te koop zet. De volledige woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten voor deze klus zijn variabel en liggen tussen de €350,00 tot €625,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie