Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hoofddorp

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Hoofddorp? Meer en meer mensen gaan voor wat extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, altijd een gezonde woning, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij geven advies bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Hoofddorp! Op deze pagina delen wij nuttige tips en aandachtspunten voor een goede huishoudelijke hulp . Tevens bieden we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Als laatste vind je ook contactdetails van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al beschikbaar vanaf €12,80 per uur.

schoonmaker-zoeken-hoofddorp

Een schoonmaakster in Hoofddorp gezocht

Heb je het erg druk en wil je graag meer tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een geschikte schoonmaakster in Hoofddorp inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: vraag na in jouw eigen netwerk. Vaak blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Afsluitend zijn er diverse speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Hoofddorp inhuren

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door middel van de postcodecheck. Je ziet dan alleen werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Waar en wanneer

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetsvrouw komt werken. Meestal is het om de twee weken of wekelijks. Kies hierna hoe lang de hulp moet komen en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk werksters

  Vergelijk nu direct de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs p/uur, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een bericht sturen naar meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Als de opdracht goedgekeurd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetsvrouw komt op locatie langs op de vooraf gekozen datum & tijd Ons advies is om dan aanwezig te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Tip: loop samen een rondje door de woning en aarzel niet om te vertellen welke plekken extra aandacht nodig hebben. Vertel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarliggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een professionele schoonmaker is best lastig. Gelukkig zijn er verschillende webapplicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een eigen zoekprofiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Mogelijk vind je dit ook interessant: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Hulpstudent.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Haarlemmermeer.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hoofddorp

Vind een professionele schoonmaakster in jouw wijk!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Hoofddorp

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de tabel hieronder check je gegevens van schoonmaakspecialisten in Hoofddorp, aangevuld met glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Ook kun je zoeken naar interieurverzorgers in Zwaanshoek, Vijfhuizen, Bennebroek en Bentveld.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De helper huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder tref je een lijst met werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Het strijken van de kleding.
 • Opvouwen van de was.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp in de buurt al vanaf €13,40 per uur, inclusief alles.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone werkplek (kantoor) zorgt voor het werkplezier en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Allerlei dienstverleners in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Hoofddorp. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook intensieve taken zoals glasbewassing, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, reiniging van ventilatie of de dakgoten schoonmaken behoren tot de opties. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarbij bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €22,50 en €31,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reinigen van horeca en hotels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijs: tussen de €24,50 en €35,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent tussen de €13,20 tot +/- €18,25 per uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard werkzaamheden die gedaan worden: ramen wassen, keuken reinigen, afstoffen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. In aanvulling hierop kan je afspraken maken over houten vloer in de was zetten of de planten doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Veel gezinnen en families in Hoofddorp hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is ruim voldoende voor het uitvoeren van o.a. ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, dweilen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is kan worden gecalculeerd door de omvang van jouw huis, het aantal bewoners en overige specifieke wensen.

Hoe werkt de betaling?

Een werkster maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Hoofddorp?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of wanneer je je huis wilt verkopen. De hele woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten voor deze klus zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €200,00 tot €550,00.

Plaats een reactie