Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Bentveld

Wil je een schoonmaakhulp in Bentveld? Meer en meer Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij geven advies bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Bentveld! Op deze website lees je concrete tips en tricks voor een geschikte huishoudelijke hulp. Tevens bieden we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook adresgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €13,50 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-bentveld

Een schoonmaakster in Bentveld inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag meer tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een betrouwbare schoonmaakster in Bentveld inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Soms zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ook heb je allerlei handige platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het gedeelte hieronder vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Bentveld inhuren

 1. Selecteer je adres

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door eerst even jouw postcode in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die op kleine afstand van je woning.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw aan de slag gaat. Bijvoorbeeld elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Bepaal nu het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Helpers vergelijken

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Er zijn filters zoals kosten, extra taken zoals een strijkservice en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. Indien jouw oproep positief wordt ontvangen heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De huishoudelijke hulp komt bij je thuis op de afgesproken datum. Het is goed om dan aanwezig te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop samen een rondje door het huis en vertel waar jij waarde aan hecht. Vertel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen liggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

In contact komen met een vakkundige schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt een beroep doen op handige vraag- en aanbodsites die daarbij helpen. Online kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. We sommen de populaire sites voor je op. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Zandvoort.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Bentveld

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Bentveld

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het overzicht hieronder delen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Bentveld, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Eveneens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Bennebroek, Hoofddorp, Vogelenzang en Aerdenhout.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaakster huur je in voor de meest gangbare klussen in en rondom huis. In het overzicht hieronder check je de meest gangbare werkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen schoonmaken.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Strijken.
 • Wassen en drogen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een goede poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €13,00 per uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een representatief schoon kantoor heeft effect op een fijne werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verscheidene schoonmakers in deze omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Bentveld. Ze dragen verantwoording voor het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het legen van de vuilnisbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glasbewassing, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, ventilatiereiniging of graffiti verwijdering kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €22,50 en €33,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorging van winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Holland.
 • Onkosten: tussen ongeveer €24,50 en €34,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: ventilatie reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,70 tot wel €18,00 op uurbasis. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Voordat de werkdag begint bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard klusjes die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen, keuken reinigen, dweilen. Indien gewenst kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals houten vloer in de was zetten of de stoep aanvegen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Een groot deel van de huishoudens in Bentveld hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is ruim voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als ramen lappen, dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen. Het meest optimale aantal uren hulp ligt ook aan het aantal vierkante meters, het aantal bewoners en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik betalen?

Een poetshulp heeft recht op het minimumloon plus 8% vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Zie ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In sommige gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Bentveld?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat biedt een oplossing voor als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. Het huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De kosten voor deze klus zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €325,00 tot €700,00.

Plaats een reactie