Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zandvoort

Wil je een schoonmaakhulp in Zandvoort? Meer en meer gezinnen kiezen voor extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij bieden tips en tricks het vinden van een goede schoonmaker in Zandvoort! Op deze pagina tref je diverse tips en informatie voor een geschikte huishoudelijke hulp. Verder vergelijken wij diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook verstrekken we gegevens zoals naam en adres van regionale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €12,70 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-zandvoort

Een schoonmaakster in Zandvoort zoeken

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je meer focus op de dingen die er echt toe doen? Een ijverige schoonmaakster in Zandvoort inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Aanrader: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In veel gevallen zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ook heb je steeds meer handige platforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Zandvoort inhuren

 1. Adres invoeren

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan alleen werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de werkster komt werken. Meestal is het om de twee weken of wekelijks. Selecteer nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Werksters vergelijken

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als uurtarief, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Op het moment dat jouw oproep geaccepteerd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is slim om dan thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Leid hem/haar even rond door de woning en wijs meteen aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een bedreven schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er nuttige online zoekmachines die jou helpen zoeken. Online wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Soms gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Klik eventueel direct door naar: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Marktplaats.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Zandvoort.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zandvoort

Vind een ervaren schoonmaakster in de buurt!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Zandvoort

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de onderstaande tabel vind je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Zandvoort, aangevuld met glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Als alternatief bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Bloemendaal, Heemstede, Haarlem en Velsen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De werkster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. In het gedeelte hieronder verstrekken we een opsomming met klusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • De was strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een eigen poetshulp (plaatselijk) nu al vanaf €12,80 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone kantoorruimte heeft effect op een prettige werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Een groot aantal aanbieders die in de buurt gevestigd zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Zandvoort. Ze dragen verantwoording voor bureaus schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het schoonhouden van de toiletten. Ook de meer heavy zaken zoals ramen en vensters bijhouden, buiten gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen het laten reinigen van de ventilatie of de dakgoten schoonmaken behoren tot de mogelijkheden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €24,00 en €31,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorger van scholen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, kantoren.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijs: tussen om en nabij de €22,50 en €33,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: graffiti verwijderen, vloeronderhoud, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp rekent tussen de €13,00 tot wel €19,75 op uurbasis. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Bij de eerste afspraak bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal werkzaamheden die de hulp uitvoert: dweilen, stofzuigen, afstoffen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. Verder kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals strijken of de tuin doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste huishoudens in Zandvoort laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is genoeg tijd voor het hele takenpakket van afstoffen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, keuken reinigen, dweilen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren hangt af van het type woning, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een werkster zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor meer informatie zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Zandvoort?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Ideaal voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als je je woning te koop zet. Je complete woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen gemiddeld genomen tussen de €250,00 tot €575,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie