Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Heemstede

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Heemstede? Steeds meer gezinnen nemen zo’n hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, altijd een gezonde woning, en veel meer vrije tijd. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Heemstede! Op schoonmakerzoeken.nl verstrekken we praktische tips en tricks voor een goede huishoudelijke hulp . Tevens bespreken we enkele landelijke sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Als laatste vind je ook gegevens zoals naam en adres van goede schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al voor €13,30 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-heemstede

Een schoonmaakster in Heemstede gezocht

Maak je niet graag schoon en houd je graag wat tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een bedreven schoonmaakster in Heemstede inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: vraag na in jouw eigen netwerk. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Als laatste zijn er diverse speciale platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het gedeelte hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Heemstede vergelijken

 1. Voer je adres in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan alleen werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp bij je thuis komt. Meestal is het wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies hierna het aantal uur van een poetsbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  In het volgende scherm tonen ze de beschikbare huishoudelijke helpers. Sorteer op uurtarief, ervaring, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kan een aanvraag indienen bij diverse schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Op het moment dat jouw oproep positief wordt ontvangen heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetsvrouw zal bij je thuis komen op de vooraf gekozen datum & tijd We raden aan om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en door te spreken wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en aarzel niet om te vertellen wat voor jou van belang is. Vertel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vergelijken van betrouwbare schoonmaker is best lastig. Goed nieuws: er zijn speciale online bemiddelaarsdiensten die hiervoor specifiek service verlenen. Via internet worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. In veel gevallen wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Advies: lees ook eens alles door over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Nationalehulpgids.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Heemstede.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Heemstede

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw omgeving!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Heemstede

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In het onderstaande overzicht ontdek je adressen van schoonmaakspecialisten in Heemstede, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarnaast kun je zoeken naar interieurverzorgers in Haarlemmermeer, Lisse, Bloemendaal en Zandvoort.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende schoonmaakklusjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het volgende deel vind je een overzicht met schoonmaakklusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen wassen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Beddengoed wassen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Het wassen van de kleding.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp uit de omgeving al in te huren vanaf €12,60 per werkuur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schoon kantoor bevordert een prettige werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verscheidene aanbieders in deze streek zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Heemstede. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en tafels afnemen, het leegmaken van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de meer heavy zaken zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarbij bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €24,50 en €31,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reiniging van scholen, winkels, kantoren, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarieven: tussen +/- €23,00 en €31,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: vloeronderhoud, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, gevelreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp factureert tussen de €13,50 tot zo’n €18,50 per uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat doet een poetser?

Vooraf bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, ramen wassen, keuken reinigen. Daarnaast kan je afspraken maken over de meubels schoonmaken of de planten water geven.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste gezinnen in Heemstede huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat biedt voldoende ruimte voor onder andere ramen lappen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt berekend a.d.h.v. het aantal vierkante meters, samenstelling van jullie gezin en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp zal altijd het minimumloon verdienen plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Check ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Soms loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Heemstede?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Ideaal plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Je complete woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen gemiddeld genomen tussen de €325,00 tot €575,00.

Plaats een reactie