Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Made

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Made? Meer en meer mensen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij geven advies bij het vinden van een goede schoonmaker in Made! Op deze website tref je volop tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Tevens bieden we bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook vind je hier adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al voor €13,00 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-made

Een schoonmaakster in Made gezocht

Heb je een druk bestaan en houd je graag wat tijd over voor familie en vrienden? Een professionele schoonmaakster in Made inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? We hebben wat tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Dikwijls zijn er mensen te vinden die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens een lokale Facebook groep. Ten derde heb je allerlei speciale platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het gedeelte hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in Made vinden

 1. Geef contactgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je krijgt dan alleen werksters te zien die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Stel pakket samen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de hulp komt werken. Populaire opties zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Hierna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt specifiek zoeken op tarief, speciale werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een aanvraag doen bij een aantal schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. In het geval jouw inschrijving geaccepteerd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp komt aan huis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Tip: loop samen een rondje door de woning en communiceer wat jouw wensen en prioriteiten zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen liggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vergelijken van goede schoonmaker is best lastig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van verschillende portalen die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dit soort websites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Hulp.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Drimmelen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Made

Vind een ijverige schoonmaakster in de buurt!

Erkende schoonmaakbedrijven in Made

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? Hieronder tonen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Made, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Lage Zwaluwe, Hooge Zwaluwe, Den Hout en Oosteind.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetsvrouw staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het volgende deel delen wij de meest voorkomende huishoudelijke taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Strijken.
 • De was wegwerken.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp (plaatselijk) nu al vanaf €13,20 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schoon kantoor zorgt voor het werkgenot en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Allerlei dienstverleners in de gemeente kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Made. Typische werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de meer heavy zaken zoals glazen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of vloeronderhoud kun je mogelijk uitbesteden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarbij bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €24,00 en €30,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reiniging van scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kosten: tussen ongeveer €20,00 en €34,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: gevelreiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,90 tot +/- €19,75 per uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je maakt altijd afspraken over wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard huishoudelijke taken die afgewerkt worden: stofzuigen, afstoffen, ramen wassen, dweilen, keuken reinigen. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals strijken of de planten doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Made hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is voldoende voor bijvoorbeeld afstoffen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, dweilen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren hangt af van de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en overige specifieke wensen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Zie ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In sommige gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Made?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De hele woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen gemiddeld genomen tussen de €375,00 tot €575,00.

Plaats een reactie