Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Lage Zwaluwe

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Lage Zwaluwe? Meer en meer Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij geven advies bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Lage Zwaluwe! Op onze schoonmaakwebsite tref je nuttige tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier enkele schoonmaakplatforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook vind je hier adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al beschikbaar vanaf €12,70 p/uur.

schoonmaker-zoeken-lage-zwaluwe

Een schoonmaakster in Lage Zwaluwe inhuren

Heb je een drukke baan en creëer je graag wat extra tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een professionele schoonmaakster in Lage Zwaluwe inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze adviezen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Soms zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder zien wij steeds meer handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Lage Zwaluwe zoeken

 1. Vul je postcode in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door eerst even jouw postcode in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont in jouw eigen regio.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. Je kunt meestal kiezen uit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Selecteer nu hoe lang de hulp moet komen en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  In het volgende scherm tonen ze huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Sorteer op tarief, takenpakket en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij verschillende schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Wanneer jouw aanmelding ingewilligd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De hulp komt voor de eerste keer werken op de vooraf gekozen datum & tijd Het is verstandig om zelf ook zeker in huis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en wijs meteen aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Je moet ook laten zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn liggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

In contact komen met een ervaren schoonmaker is ingewikkeld. Goed nieuws: er zijn nuttige online marktplaatsen die je hierbij kunnen ondersteunen. Via internet komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Vaak gaat de betaling via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Hulpstudent.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Drimmelen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Lage Zwaluwe

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de buurt!

Professionele schoonmaakbedrijven in Lage Zwaluwe

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de bijgaande tabel tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Lage Zwaluwe, aangevuld met glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Tevens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Hooge Zwaluwe, Raamsdonksveer, Made en Den Hout.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De helper staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf bekijk je de meest gangbare werkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen lappen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wassen en drogen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp uit de omgeving al vanaf €12,50 (uurloon).

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor zorgt voor een efficiënte werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Een groot aantal schoonmakers die in de buurt gevestigd zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Lage Zwaluwe. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het leegmaken van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glasbewassing, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of graffiti verwijdering zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €23,00 en €31,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is voordeliger dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaak van kantoren, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, horeca en hotels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarief: tussen gemiddeld €23,50 en €35,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: ventilatie reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp kost tussen de €13,00 tot wel €15,25 per gewerkt uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard huishoudelijke taken die opgepakt worden: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, ramen wassen, stofzuigen. Verder kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals oven schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Jonge gezinnen in Lage Zwaluwe hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor belangrijke taken zoals dweilen, keuken reinigen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Wat de ideale hoeveelheid uren is hangt af van het aantal ruimtes, hoe netjes je bent, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe gaat de betaling?

Een poetsvrouw hanteert altijd minimaal het minimumloon en het wettelijke vakantiegeld van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In bepaalde cases gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Lage Zwaluwe?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat is met name handig voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verbouwing/renovatie. Het huis wordt helemaal ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €200,00 tot €625,00.

Plaats een reactie