Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Raamsdonksveer

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Raamsdonksveer? Meer en meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij bieden tips en tricks het vinden van een vakkundige schoonmaker in Raamsdonksveer! Op schoonmakerzoeken.nl delen wij nuttige tips en aandachtspunten voor een goede huishoudelijke hulp . Eveneens bieden we populaire websites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Als laatste vind je ook namen en adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al in te huren vanaf €12,60 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-raamsdonksveer

Een schoonmaakster in Raamsdonksveer vinden

Maak je niet graag schoon en wil je graag meer tijd voor familie en vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Raamsdonksveer inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Aanrader: vraag na in jouw eigen netwerk. In veel gevallen zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Daarnaast heb je allerlei speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Raamsdonksveer zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Waar en wanneer

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de werkster aan de slag gaat. Je kunt meestal kiezen uit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies hierna het aantal uur van een poetsbeurt en kies de startdatum.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Vergelijk nu direct de diverse huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs p/uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij verschillende schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. In het geval jouw aanvraag ingewilligd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetsvrouw komt op locatie langs op de overeengekomen datum. Ons advies is om dan thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Tip: loop samen een rondje door de woning en maak duidelijk wat jij belangrijk vindt. Laat ook zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te pakken zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoekproces naar een ijverige schoonmaker is ingewikkeld. Gelukkig zijn er speciale online marktplaatsen die hiervoor specifiek service verlenen. Hier worden vraag en aanbod gebundeld. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. Soms gaat de betaling via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Klik eventueel direct door naar: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Hulpstudent.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Geertruidenberg.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Raamsdonksveer

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw omgeving!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Raamsdonksveer

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het overzicht hieronder vind je gegevens van schoonmaakspecialisten in Raamsdonksveer, aangevuld met glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Eveneens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Berkel-Enschot, Heukelom, Hooge Zwaluwe en Lage Zwaluwe.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetsvrouw staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. Bijgaand bekijk je enkele veel voorkomende klusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Strijken.
 • Wassen van kleding.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een eigen poetshulp uit de regio nu al vanaf €12,50 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone werkplek (kantoor) zorgt voor een efficiënte werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verschillende schoonmakers in deze streek kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Raamsdonksveer. Ze kunnen je ondersteunen bij het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de kantine/pantry schoonmaken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glasbewassing, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waardoor bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,50 en €33,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorger van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Prijs: tussen om en nabij de €23,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,50 tot wel €18,50 per uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de basis zijn er normale schoonmaakklusjes die de hulp uitvoert: ramen wassen, toiletten schoonmaken, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen. Daarnaast kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals koelkast schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Raamsdonksveer kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is voldoende voor het uitvoeren van o.a. afstoffen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, keuken reinigen, dweilen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren ligt ook aan de grootte van de woning, jullie leefstijl en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Bekijk ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In bepaalde cases wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Raamsdonksveer?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat biedt een oplossing voor voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Jouw woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten voor deze klus zijn variabel en liggen tussen de €275,00 tot €700,00.

Plaats een reactie