Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Berkel-Enschot

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Berkel-Enschot? Steeds meer mensen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Berkel-Enschot! Op schoonmakerzoeken.nl vind je veel tips en informatie voor een goede huishoudelijke hulp . Ook bieden we diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook verstrekken we adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al vanaf €12,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-berkel-enschot

Een schoonmaakster in Berkel-Enschot inhuren

Heb je een druk leven en spendeer je graag wat meer tijd aan nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een professionele schoonmaakster in Berkel-Enschot inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze adviezen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Soms blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Afsluitend zijn er diverse praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan lopen we dit stap-voor-stap door.

Huishoudelijke hulp in Berkel-Enschot vergelijken

 1. Geef contactgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt schoonmaken. Meestal is het elke week, 2 weken of 4 weken. Hierna kies je hoe lang de hulp moet komen en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Hulpen vergelijken

  Check en analyseer de actieve huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs, takenpakket en recensies.

 4. Dien je aanvraag in

  Kies meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. In het geval jouw oproep goedgekeurd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De huishoudelijke hulp komt aan huis op de afgesproken datum. Het is slim om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om uitleg te geven over de woning en spullen. Tip: loop samen een rondje door de woning en aarzel niet om te vertellen wat je precies verwacht. Deel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een enthousiaste schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Door middel van het internet kun je terecht op diverse websites die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt daar in enkele muisklikken een account registreren en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Meestal gaat ook de administratie via deze sites. We sommen de populaire sites voor je op. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Care.com: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Tilburg.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Berkel-Enschot

Vind een professionele schoonmaakster in de gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Berkel-Enschot

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de tabel hieronder tref je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Berkel-Enschot, aangevuld met glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Heukelom, Moergestel, Raamsdonksveer en Hooge Zwaluwe.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetser is er voor alle huishoudelijke klussen in jouw huishouden. In het overzicht hieronder tref je enkele veel voorkomende werkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • De was strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een eigen poetshulp (lokaal) al vanaf €12,50 per uur, inclusief alles.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone kantoorruimte zorgt voor het werkgenot en zorgt dat alles er representatief uitziet. Een groot aantal organisaties in de omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Berkel-Enschot. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en stoelen schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook grote klussen zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of graffiti verwijdering behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm zodat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €23,50 en €32,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, scholen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kostprijs: tussen ongeveer €20,50 en €35,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,20 tot zo’n €18,50 per uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard taken die opgepakt worden: keuken reinigen, afstoffen, ramen wassen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. Daarnaast kan de hulp extra klussen oppakken zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de tuin doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Berkel-Enschot hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor de meest voorkomende taken als keuken reinigen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, dweilen, afstoffen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren hangt af van het type woning, de gezinssamenstelling en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe werkt de betaling?

Een poetser hanteert altijd minimaal het minimumloon en het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In aparte gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Berkel-Enschot?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De volledige woning wordt helemaal ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten voor deze klus bedragen tussen de €250,00 tot €550,00.

Plaats een reactie