Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Moergestel

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Moergestel? Steeds meer huishoudens ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij geven advies bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Moergestel! Op schoonmakerzoeken.nl vind je volop tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Verder delen we populaire websites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook verstrekken we contactdetails van goede schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Nu al vanaf €12,70 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-moergestel

Een schoonmaakster in Moergestel gezocht

Heb je een druk bestaan en wil je jouw agenda vrij maken voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een goede schoonmaakster in Moergestel inhuren is dan zeker het overwegen waard. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze adviezen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Soms zijn er wel mensen die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens een lokale Facebook groep. Als laatste zijn er diverse handige platforms voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Moergestel vergelijken

 1. Voer je adres in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je postcode in te vullen. Het platform toont dan enkel werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Waar en wanneer

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster komt werken. Je kunt meestal kiezen uit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Vervolgens kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Bekijk en vergelijk huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Filter op tarief, ervaring en beoordelingen.

 4. Contact opnemen

  Selecteer diverse schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra de opdracht goedgekeurd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp komt bij je thuis op de overeengekomen datum. Het is verstandig om thuis te blijven en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat alle kamers in het huis zien en maak duidelijk wat je precies verwacht. Laat ook zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een ijverige schoonmaker kan soms lastig zijn. Door middel van het internet kun je terecht op nuttige bemiddelaars die je hierbij kunnen ondersteunen. Online komen vraag- en aanbod samen. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht plaatsen en in contact komen met helpers in de regio. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Hulp.nl: Matching op basis van jouw wensen in Oisterwijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Moergestel

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw omgeving!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Moergestel

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de tabel hieronder tref je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Moergestel, aangevuld met glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kun je zoeken naar interieurverzorgers in Udenhout, Biezenmortel, Heukelom en Berkel-Enschot.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De hulp ondersteunt jou bij de meest voorkomende karweitjes in jouw huishouden. Hieronder check je een lijst met schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Opvouwen van de was.
 • De ventilatie reinigen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp (plaatselijk) al vanaf €13,30 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schoon kantoor helpt bij gelukkige werknemers en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verschillende schoonmakers in de regio bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Moergestel. Ze kunnen je ondersteunen bij het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het legen van de vuilnisbakken en toiletten schoonmaken. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen zemen, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, reiniging van ventilatie of vloeronderhoud kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat betekent dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €21,50 en €33,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is efficiënter dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoon houden van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, winkels, kantoren, scholen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarieven: tussen om en nabij de €25,00 en €34,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, gevelreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,50 tot +/- €15,50 voor 1 uur werken. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, ramen wassen, dweilen, afstoffen, keuken reinigen. Daarbij kan je afspraken maken over afwassen of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Jonge gezinnen in Moergestel hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor het uitvoeren van o.a. afstoffen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is is afhankelijk van het type woning, hoe netjes je bent, en het werktempo.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaakhulp zal altijd het minimumloon verdienen plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Moergestel?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het volledige huis wordt van beneden tot boven gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De totale kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €200,00 tot €650,00.

Plaats een reactie