Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Vasse

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Vasse? Steeds meer Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, minder stress, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Vasse! Op ons portaal ontdek je concrete tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Bovendien behandelen we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Als laatste vind je ook adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al vanaf €12,90 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-vasse

Een schoonmaakster in Vasse vinden

Heb je een drukke baan en houd je graag meer tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Vasse inhuren is dan zeker het overwegen waard. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze adviezen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Vaak zijn er studenten of vrouwen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Als laatste zijn er diverse vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. In het gedeelte hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Eigen huishoudelijke hulp in Vasse opzoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetsvrouw aan de slag gaat. Meestal is het elke week, 2 weken of 4 weken. Kies vervolgens het aantal uur van een poetsbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Check en analyseer de gevonden huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs per uur, ervaring en beoordelingen.

 4. Aanvraag indienen

  Kies enkele schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Indien jouw oproep wederzijds passend is heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De huishoudelijke hulp zal bij je thuis komen op een dag/tijd dat voor beide passend is. We raden aan om zelf ook zeker in huis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Leid hem/haar even rond door de woning en communiceer wat je precies verwacht. Vertel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen liggen.

Schoonmaakhulp platforms

In contact komen met een bedreven schoonmaker gaat soms niet zo snel. Door middel van het internet kun je terecht op speciale online marktplaatsen die jou helpen zoeken. Op deze sites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Vaak wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Klik eventueel direct door naar: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Care.com: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Tubbergen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Vasse

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw regio!

Schoonmaakbedrijven in Vasse

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het onderstaande overzicht tref je gegevens van schoonmaakspecialisten in Vasse, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Hezingen, Mander, Hoge Hexel en Notter.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser helpt jou graag met allerlei schoonmaakklusjes binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf verstrekken we de meest gangbare klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Wassen van kleding.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een uitstekende poetshulp uit de regio al mogelijk vanaf €13,10 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een representatief schoon kantoor bevordert een fijne werksituatie en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verscheidene organisaties die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Vasse. Typische werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en toiletten schoonmaken. Ook grote klussen zoals ramen lappen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat inhoudt dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €24,00 en €35,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reinigen van horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Overijssel.
 • Prijs: tussen gemiddeld €20,00 en €33,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,60 tot +/- €18,75 per uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de basis zijn er normale klusjes die opgepakt worden: afstoffen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, keuken reinigen, stofzuigen. In aanvulling hierop kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals houten vloer in de was zetten of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Een groot deel van de huishoudens in Vasse huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is ruim voldoende voor het hele takenpakket van dweilen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, stofzuigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt mede bepaald door het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en het werktempo.

Hoe kan ik betalen?

Een interieurverzorger heeft recht op het minimumloon plus vakantiegeld (8%). Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Zie ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Vasse?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Je complete woning wordt van top tot teen gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De eenmalige kosten liggen tussen de €375,00 tot €625,00.

Plaats een reactie