Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Mander

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Mander? Steeds meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij bieden tips en tricks het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Mander! Op deze pagina ontdek je praktische tips en aanbevelingen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier enkele landelijke sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je treft op deze pagina ook adresgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al beschikbaar vanaf €13,20 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-mander

Een schoonmaakster in Mander vinden

Heb je een druk bestaan en spendeer je graag wat meer tijd aan hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Mander inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Vaak blijken er wel mensen te zijn die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ook heb je steeds meer online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Mander vergelijken

 1. Postcodecheck

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de hulp bij je thuis komt. Meestal is het 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Vervolgens kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies de startdatum.

 3. Werksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de diverse huishoudelijke helpers. Sorteer op uurtarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en recensies.

 4. Contact opnemen

  Selecteer 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw verzoek gehonoreerd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetser komt bij je thuis op de overeengekomen datum. Het is verstandig om op locatie te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Leid hem/haar even rond door de woning en geef aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te vinden zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een professionele schoonmaker kan soms lastig zijn. Er bestaan praktische applicaties die je hierbij kunnen ondersteunen. Hier kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en zoeken tussen de verschillende werksters. Dikwijls regelt het platform ook de betaling. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Homeworks.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Tubbergen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Mander

Vind een ijverige schoonmaakster in de buurt!

Zoek schoonmaakbedrijven in Mander

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het overzicht hieronder check je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Mander, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarnaast kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Manderveen, Albergen, Hezingen en Vasse.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaakster is er voor alle schoonmaakklusjes in jouw huishouden. In het volgende deel bekijk je de meest voorkomende werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Kleding strijken.
 • Wassen en drogen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een eigen poetshulp in de buurt al beschikbaar vanaf €12,80 per uur, inclusief alles.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een representatief schoon kantoor stimuleert een fijne werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verschillende schoonmakers in de gemeente zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Mander. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het afnemen van de bureaus, stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarin wordt geregeld dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De kosten van kantoor schoonmaken schommelen tussen de €21,00 en €32,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorging van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, scholen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Overijssel.
 • Kostprijs: tussen gemiddeld €21,50 en €31,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een basis schoonmaakhulp factureert tussen de €12,90 tot zo’n €15,50 voor 1 uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Meestal zijn er standaard taken die de hulp uitvoert: keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, dweilen, ramen wassen. Indien gewenst kan je afspraken maken over houten vloer in de was zetten of het doen van de was.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste woningen in Mander hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is ruim voldoende voor de meest voorkomende taken als dweilen, afstoffen, stofzuigen, ramen lappen, keuken reinigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt berekend a.d.h.v. de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp ontvangt altijd het minimumloon met vakantiegeld (8%). Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor alle voorwaarden zie het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Steeds vaker loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Mander?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat is met name handig plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten hiervan zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €225,00 tot €625,00.

Plaats een reactie