Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Manderveen

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Manderveen? Meer en meer huishoudens maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een professionele schoonmaker in Manderveen! Op ons portaal lees je veel tips en adviezen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier een overzicht met enkele landelijke sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je treft op deze pagina ook adresgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al in te huren vanaf €13,50 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-manderveen

Een schoonmaakster in Manderveen zoeken

Heb je een druk leven en wil je meer focus op nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een betrouwbare schoonmaakster in Manderveen inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze adviezen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Soms zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook of Marktplaats. Verder ontstaan er meer en meer platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. Hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Huishoudelijke hulp in Manderveen inhuren

 1. Voer je adres in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster komt schoonmaken. Vaak is dit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Daarna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies de startdatum.

 3. Helpers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, speciale werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Offerteverzoek

  Selecteer 1 of 2 schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Als jouw verzoek passend is voor de werknemer heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op het gekozen moment. Het is verstandig om dan ook thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat alle kamers in het huis zien en benoem welke dingen wat extra tijd mag kosten. Laat ook zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vergelijken van geschikte schoonmaker kan soms lastig zijn. Tegenwoordig zijn er handige portalen die daarbij helpen. Via internet treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt binnen een paar minuten een eigen zoekprofiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Vaak betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Hulp.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Tubbergen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Manderveen

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw omgeving!

Regionale schoonmaakbedrijven in Manderveen

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het onderstaande overzicht check je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Manderveen, maar ook van o.a. glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Ook kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Albergen, Fleringen, Mander en Hezingen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De hulp staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende schoonmaakklusjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand bieden wij de meest voorkomende huishoudelijke taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen lappen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Opmaken van de bedden.
 • Al het strijkwerk doen.
 • De was opvouwen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Vind een poetshulp in de buurt al in te huren vanaf €13,10 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schoon kantoor draagt bij aan de productiviteit en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Diverse dienstverleners in de gemeente kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Manderveen. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en toiletten schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, de zonnepanelen laten reinigen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of vloeronderhoud kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €23,00 en €33,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Overijssel.
 • Prijzen: tussen +/- €25,00 en €30,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: tapijtreiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,20 tot wel €18,00 voor 1 uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Doorgaans zijn er standaard taken die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, dweilen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Drukke huishoudens in Manderveen kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor de meest voorkomende taken als het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, ramen lappen, dweilen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt ook aan het aantal vierkante meters, jullie leefstijl en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe gaat de betaling?

Een huishoudelijke hulp maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In meer en meer situaties doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Manderveen?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Ideaal als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het complete huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De eenmalige kosten bedragen tussen de €350,00 tot €600,00.

Plaats een reactie