Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Albergen

Wil je een schoonmaakhulp in Albergen? Meer en meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een professionele schoonmaker in Albergen! Op dit platform delen wij diverse tips en adviezen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier een overzicht met populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook delen we namen en adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al in te huren vanaf €12,80 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-albergen

Een schoonmaakster in Albergen zoeken

Heb je een drukke baan en wil je jouw agenda vrij maken voor de belangrijke dingen in het leven? Een enthousiaste schoonmaakster in Albergen inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze suggesties: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In sommige situaties zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Ook ontstaan er meer en meer online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Eigen huishoudelijke hulp in Albergen opzoeken

 1. Adres invoeren

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je ziet dan diverse werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetshulp komt werken. De keuze is vaak eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Selecteer nu het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Check en analyseer huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak gebruik van de filters zoals uurtarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingsscore.

 4. Verzoek versturen

  Je kan een aanvraag indienen bij diverse schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Als jouw aanmelding gehonoreerd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster komt op locatie langs op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is verstandig om thuis te blijven en samen de werkzaamheden door te nemen. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel wat je precies verwacht. Laat ook zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te pakken zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een goede schoonmaker gaat soms niet zo snel. Goed nieuws: er zijn speciale portalen die je hierbij kunnen ondersteunen. Via internet komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een account registreren en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls gaat de betaling via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Bekijk ook direct meer info over: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Hulp.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Tubbergen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Albergen

Vind een goede schoonmaakster in jouw wijk!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Albergen

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het overzicht hieronder ontdek je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Albergen, aangevuld met glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Fleringen, Reutum, Manderveen en Mander.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetsvrouw helpt jou graag met allerlei klussen in en rondom huis. Hieronder bieden wij de meest gangbare werkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Strijken.
 • Wassen van kleding.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp uit de regio al vanaf €12,80 als uurtarief.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een fris en opgeruimd kantoor zorgt voor een prettige werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Allerlei aanbieders die in de buurt gevestigd zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Albergen. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook grote klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het ventilatiesysteem laten reinigen of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waardoor er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,00 en €34,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reiniging van scholen, winkels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Overijssel.
 • Tarieven: tussen de €23,50 en €33,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,60 tot wel €15,75 voor 1 uur werken. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je bespreekt altijd vooraf het takenpakket van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale klussen die gedaan worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, ramen wassen, keuken reinigen, dweilen. Verder kan de hulp extra klussen oppakken zoals strijken of de planten water geven.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Veel gezinnen en families in Albergen kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is ruim voldoende voor de meest voorkomende taken als het toilet schoonmaken, dweilen, ramen lappen, keuken reinigen, afstoffen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren is afhankelijk van de grootte van de woning, de gezinssamenstelling en het werktempo.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een werkster heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Bekijk ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Soms betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Albergen?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Ideaal voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als je je woning te koop zet. De hele woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De tarieven zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €200,00 tot €700,00.

Plaats een reactie