Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Evertsoord

Wil je een schoonmaakhulp in Evertsoord? Flink wat Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en veel meer vrije tijd. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een goede schoonmaker in Evertsoord! Op ons portaal delen wij nuttige tips en aandachtspunten voor een goede huishoudelijke hulp . Verder delen we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook contactdetails van goede schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al voor €12,50 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-evertsoord

Een schoonmaakster in Evertsoord inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en spendeer je graag wat meer tijd aan hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Evertsoord inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Allereerst: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Soms zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op een lokale Facebook groep. Daarnaast ontstaan er meer en meer online marktplaatsen waar je lokale werksters kunt benaderen. In het stukje hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Evertsoord vergelijken

 1. Voer je adres in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die op kleine afstand van je woning.

 2. Waar en wanneer

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetsvrouw aan huis komt. Je kunt meestal kiezen uit elke week, 2 weken of 4 weken. Kies hierna het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Bekijk en vergelijk de diverse huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs p/uur, speciale werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Je kan een aanvraag indienen bij verschillende schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Indien jouw aanmelding passend is voor de werknemer heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De hulp komt bij je thuis op de overeengekomen datum. Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop samen een rondje door het huis en benoem welke dingen wat extra tijd mag kosten. Laat ook zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden zijn opgeslagen.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een enthousiaste schoonmaker kan complex zijn. Je kunt natuurlijk gebruik maken van handige websites die je hierbij kunnen ondersteunen. Hier kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt binnen een paar minuten een eigen zoekprofiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen regelt het platform ook de betaling. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Andere relevante onderwerpen: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Nationalehulpgids.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Horst aan de Maas.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Evertsoord

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw omgeving!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Evertsoord

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het overzicht hieronder check je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Evertsoord, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices. Ook kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Panningen, Koningslust, Kronenberg en Sevenum.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaker komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder bekijk je een lijst met klusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Bed opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wassen van kleding.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een uitstekende poetshulp uit de regio al in te huren vanaf €12,80 per uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor heeft effect op fijne en veilige werkplekken en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal schoonmakers in de gemeente kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Evertsoord. Ze dragen verantwoording voor het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het ledigen van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook grote taken zoals glasbewassing, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen schoonmaken, ventilatiereiniging of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waardoor op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €23,00 en €33,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reinigen van horeca en hotels, kantoren, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Limburg.
 • Onkosten: tussen om en nabij de €21,50 en €32,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: ventilatie reiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,70 tot €19,25 per gewerkt uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard taken die uitgevoerd worden: keuken reinigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, afstoffen, stofzuigen. In aanvulling hierop kan je ook vragen voor extra klussen zoals verschonen van het beddengoed of het doen van de was.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Evertsoord kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is voldoende tijd voor de meest voorkomende taken als afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, dweilen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren kan worden gecalculeerd door het aantal m2, de gezinssamenstelling en overige specifieke wensen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaakhulp maakt aanspraak op een minimumloon plus vakantiegeld (8%). De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Soms loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Evertsoord?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat is met name handig voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Jouw woning wordt helemaal ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De totale kosten bedragen tussen de €375,00 tot €600,00.

Plaats een reactie