Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Sevenum

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Sevenum? Meer en meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen jou bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Sevenum! Op deze website delen wij concrete tips en aanbevelingen voor een goede huishoudelijke hulp . Bovendien delen we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al voor €13,00 per uur.

schoonmaker-zoeken-sevenum

Een schoonmaakster in Sevenum gezocht

Maak je niet graag schoon en houd je graag meer tijd over voor familie en vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Sevenum inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? We hebben wat tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Meestal zijn er wel mensen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ook heb je allerlei online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Sevenum zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Stel pakket samen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de hulp aan de slag gaat. Populaire opties zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Hierna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Bekijk en vergelijk de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als uurtarief, ervaring en beoordelingsscore.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Wanneer de opdracht positief wordt ontvangen heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De hulp komt bij je thuis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is handig om dan aanwezig te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Leid hem/haar even rond door de woning en geef aan wat jij belangrijk vindt. Vertel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen liggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vinden van een professionele schoonmaker kan complex zijn. Je kunt een beroep doen op handige Apps en websites die daarbij helpen. Online wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een profiel aanmaken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. In veel gevallen gaat de betaling via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Klik eventueel direct door naar: Voor bedrijven.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Horst aan de Maas.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Sevenum

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw regio!

Regionale schoonmaakbedrijven in Sevenum

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In ons overzicht check je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Sevenum, inclusief glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Kronenberg, Evertsoord, Lottum en Grubbenvorst.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetsvrouw ondersteunt jou bij de meest voorkomende schoonmaakklusjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf vind je een opsomming met taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Glazenwassen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp in de buurt al voor €13,40 per uur, inclusief alles.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone werkplek (kantoor) heeft effect op de productiviteit en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Een groot aantal dienstverleners in de regio staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Sevenum. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en het schoonhouden van de toiletten. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen lappen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm zodat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €22,00 en €32,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorger van zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, winkels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Limburg.
 • Prijzen: tussen om en nabij de €21,50 en €34,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,20 tot wel €18,50 per uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Vooraf bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard taken die de hulp uitvoert: stofzuigen, afstoffen, ramen wassen, dweilen, toiletten schoonmaken. Daarnaast kan je afspraken maken over opruimen of de was doen en opvouwen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste gezinnen in Sevenum huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is genoeg tijd voor bijvoorbeeld stofzuigen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, dweilen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt mede bepaald door de omvang van jouw huis, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Hoe gaat de betaling?

Een poetser ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor meer informatie zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Steeds vaker gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Sevenum?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Ideaal als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als je je woning te koop zet. Elke ruimte wordt van top tot teen gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten hiervan liggen gemiddeld genomen tussen de €275,00 tot €650,00.

Plaats een reactie