Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Haaften

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Haaften? Veel jonge gezinnen en ouderen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en veel meer vrije tijd. Je wint hier veel advies bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Haaften! Op schoonmakerzoeken.nl ontdek je praktische tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast bieden we bekende platforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Daarbij delen wij ook contactgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al mogelijk vanaf €13,40 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-haaften

Een schoonmaakster in Haaften inhuren

Heb je een druk bestaan en wil je tijd investeren in familie, vrienden en hobby’s? Een geschikte schoonmaakster in Haaften inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. In veel gevallen zijn er wel kennissen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Daarnaast heb je allerlei platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het volgende gedeelte vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Haaften zoeken

 1. Selecteer je adres

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. Bijvoorbeeld elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies vervolgens het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk schoonmakers

  In de volgende stap bekijk je de geselecteerde huishoudelijke helpers. Filter op tarief, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingen.

 4. Leg het eerste contact

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of 2 schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw uitnodiging goedgekeurd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De hulp komt voor de eerste keer werken op de vooraf gekozen datum & tijd Het is verstandig om zelf ook zeker in huis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Laat alle kamers in het huis zien en aarzel niet om te vertellen wat jij belangrijk vindt. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te vinden zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een ervaren schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Er bestaan speciale vraag- en aanbodsites die jou helpen zoeken. Op deze portalen kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht plaatsen en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Klik eventueel direct door naar: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Marktplaats.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente West Betuwe.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Haaften

Vind een bedreven schoonmaakster in de gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Haaften

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het onderstaande overzicht tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Haaften, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarnaast kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Tuil, Waardenburg, Hellouw en Herwijnen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De hulp staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Hieronder verstrekken we de meest voorkomende werkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen schoonmaken.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Opmaken van de bedden.
 • Opvouwen van de kleren.
 • De was opvouwen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €13,50 (uurtarief).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone kantoorruimte draagt bij aan de productiviteit en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Allerlei dienstverleners in de gemeente bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Haaften. Ze dragen verantwoording voor het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het legen van de vuilnisbakken en het reinigen van het sanitair. Ook de meer heavy zaken zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of graffiti verwijdering kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €21,50 en €32,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reiniging van scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Gelderland.
 • Prijzen: tussen ongeveer €24,00 en €31,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent tussen de €12,70 tot wel €19,25 voor 1 uur werken. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard taken die uitgevoerd worden: ramen wassen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Verder kan de hulp extra klussen oppakken zoals strijken of de planten doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste huishoudens in Haaften hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor het uitvoeren van o.a. keuken reinigen, dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen. Het precieze aantal uur dat nodig is kan worden gecalculeerd door de grootte van het huis, jullie leefstijl en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaakhulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij vakantiegeld (8%). Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Haaften?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Ideaal plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het volledige huis wordt van beneden tot boven gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €300,00 tot €550,00.

Plaats een reactie